Τα δωρεάν PS4 και PS5 παιχνίδια του Φεβρουαρίου στο PlayStation Plus! 

Τρεις προτάσεις από τη Sony
26 Ιανουαρίου 2022 18:58
Τα δωρεάν PS4 και PS5 παιχνίδια του Φεβρουαρίου στο PlayStation Plus! 

Πιστή στο μηναίο της ραντεβού, η Sony μόλις ανακοίνωσε τη λίστα των τίτλων που θα λάβουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus μέσα στον τελευταίο μήνα του χειμώνα. Συγκεκριμένα, και τον Φεβρουάριο θα έχουμε τρία συνολικά παιχνίδια, όπως συνηθίζεται τελευταία, τα οποία αφορούν και το PlayStation 4, αλλά και το PlayStation 5.

Αναλυτικότερα, οι κάτοχοι PS4 θα μπορούν να μπουν στο κλουβί και να αρχίσουν το MMA στο UFC 4. Ο fighting τίτλος της EA θα είναι διαθέσιμος από την 1η του μηνός, όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια, και είναι με διαφορά το highlight.

Από την άλλη, οι συνδρομητές του PlayStation Plus στο PS5 θα λάβουν το ιδιαίτερο Planet Coaster: Console Edition, μέσα από το οποίο μπορούν να χτίσουν το δικό τους τρενάκι λουνά παρκ. Το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι του Φεβρουαρίου είναι το Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure για το PS4, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα ως αυτόνομο παιχνίδι, όντας αρχικά DLC του Borderlands 2.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4 είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας.