Έτοιμοι για Need for Speed; Μάθαμε πότε θα έρθει μάλλον το επόμενο

Νέες πληροφορίες
21 Ιανουαρίου 2022 17:46
Έτοιμοι για Need for Speed; Μάθαμε πότε θα έρθει μάλλον το επόμενο

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, τον Μάρτιο του 2021 το επόμενο παιχνίδι της σειράς Need for Speed έλαβε αναβολή καθώς η Electronic Arts επιστράτευσε την Criterion Games για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του Battlefield 2042.

Μάλιστα, η επικεφαλής των στούντιο της EA, είχε δηλώσει τότε πως η ομάδα θα συνέχιζε κανονικά το έργο της μετά απ’ αυτή την παύση, για να φέρει το νέο Need for Speed στις κονσόλες της τρέχουσας και της προηγούμενης γενιάς μέχρι το Μάρτιο του 2023.

Τώρα, ο γνωστός κατεργάρης leaker, Tom Henderson, που πρόσφατα έχει φέρει στα φώτα της δημοσιότητας πολλές πληροφορίες που αποδείχθηκαν αληθινές, όπως το νέο Splinter Cell, το Star Wars παιχνίδι της Quantic Dream και στοιχεία σχετικά με την ανάπτυξη του Battlefield 2042, έρχεται να κάνει αποκαλύψεις και για το μέλλον της racing σειράς.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του, το νέο Need for Speed παιχνίδι που αναπτύσσει η Criterion Games αναμένεται να καταφθάσει εντός του 2022. Πιο συγκεκριμένα, η EA προγραμματίζει την κυκλοφορία του για κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

Για την ιστορία, η Criterion Games είχε βοηθητικό ρόλο τα τελευταία χρόνια, συνεισφέροντας στα Star Wars Battlefront II, Battlefield V και Battlefield 2042, στο πλευρό της DICE. Το τελευταίο Need of Speed που ανέπτυξε ήταν το Rivals που κυκλοφόρησε το 2013.

Στη συνέχεια, η racing σειρά πέρασε στα χέρια της Ghost Games, για το reboot του 2015, το Payback και το Heat, αλλά η εν λόγω ομάδα βρίσκεται πλέον σε φάση ανασυγκρότησης.