ΦΗΜΗ: Οι δημιουργοί του Apex Legends ετοιμάζουν νέο single-player FPS

Αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε
14 Ιανουαρίου 2022 21:56
ΦΗΜΗ: Οι δημιουργοί του Apex Legends ετοιμάζουν νέο single-player FPS

Νέες πληροφορίες για τα μελλοντικά σχέδια της Respawn Entertainment, το στούντιο των Titanfall, Apex Legends και Star Wars Jedi: Fallen Order, κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα, ο γνωστός κατεργάρης δημοσιογράφος του VentureBeat, Jeff Grubb, ο οποίος πρόσφατα έχει χτίσει ένα τεράστιο ιστορικό επιβεβαιωμένων leaks, αποκάλυψε πως το στούντιο ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο single-player FPS, το οποίο θα εστιάζει στην κίνηση του παίκτη και στο γενικότερο “στυλ”.

Αναλυτικότερα, η συζήτηση πυροδοτήθηκε από την αποχώρηση του Mohammad Alavi. Πρόκειται για τον πρώην creative director της ομάδας, ο οποίος εργαζόταν για 11 χρόνια στο στούντιο και ήταν επικεφαλής του εν λόγω project. Ο Alavi έφυγε για να επιδιώξει «μια νέα περιπέτεια», αλλά σύμφωνα με τον Grubb δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το νέο αυτό FPS.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, η ανάπτυξη του τίτλου θα συνεχιστεί κανονικά ακόμα και χωρίς τον Alavi. Ο δημοσιογράφος δεν έμεινε όμως εκεί και αποκάλυψε ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

Αρχικά ξεκαθάρισε πως δε μιλάμε για κάποια συνέχεια του Titanfall. Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι θα είναι AAA παραγωγή, η οποία βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο και πιο συγκεκριμένα στη φάση που δημιουργούνται τα πρώτα πρωτότυπα.

Για την ιστορία, αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε επίσημα πως η Respawn εργάζεται σε ένα sequel για το Star Wars Jedi: Fallen Order, καθώς και σε νέο περιεχόμενο για το Apex Legends. Επομένως, είναι λογικό πως θα χρειαστεί να περιμένουμε κάποιο καιρό μέχρι να δούμε και το ολοκαίνουργιο single-player shooter της.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.