Ο Πάπας Φραγκίσκος ξεκίνησε το 2022 ακούγοντας gaming μουσική (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Βατικανό το γύρισε στο…gaming
07 Ιανουαρίου 2022 13:15
Ο Πάπας Φραγκίσκος ξεκίνησε το 2022 ακούγοντας gaming μουσική (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο έτος ξεκίνησε κατά κάποιον τρόπο με…gaming για τον Πάπα Φραγκίσκο. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας εβδομαδιαίας γενικής ακρόασης, τα ηχεία στο Βατικανό ξεκίνησαν να παίζουν ένα πασίγνωστο κομμάτι από το soundtrack του λατρεμένου και πολυβραβευμένου indie RPG, Undertale.

Ναι, καλά διαβάσατε.

Φυσικά, αυτό ήταν μόνο η αρχή, αφού χορευτές τσίρκου ξεκίνησαν ένα εντυπωσιακό σόου μπροστά στον ηγέτη της παγκόσμιας Καθολικής Εκκλησίας, όλα υπό τους gaming ήχους του Megalovania του Undertale! Το κερασάκι στην τούρτα; Όσο το σόου συνεχιζόταν με το δυναμικό κομμάτι του Undertale να παίζει, το κοινό εξακολουθούσε να παραμένει σχεδόν ανέκφραστο, με την όλη κατάσταση να μοιάζει άκρως σουρεαλιστική!

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να δείτε όλα όσα συνέβησαν μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για την ιστορία, το δημοφιλέστερο upload του Megalovania στο YouTube έχει πάνω από 80 εκατομμύρια προβολές, ενώ υπάρχουν και άλλες εκδόσεις του με δεκάδες εκατομμύρια προβολές ακόμη. Δε χωρά αμφιβολία, λοιπόν, πως ακόμη και αν δεν έχετε παίξει το Undertale, είναι ένα πασίγνωστο κομμάτι που μάλλον έχετε ακούσει κάπου.

Τέλος, να σημειωθεί πως η ιστορία του Πάπα με το Undertale είχε ξεκινήσει το 2016, όταν ο YouTuber MatPat του είχε χαρίσει ένα αντίτυπο. Το αν το έχει παίξει είναι, βέβαια, άγνωστο…