Οι νέες τηλεοράσεις της Samsung για το 2022 θα είναι κατά κάποιον τρόπο και «gaming κονσόλες»

Με νέες τεχνολογίες για τις game streaming υπηρεσίες
03 Ιανουαρίου 2022 16:56
Οι νέες τηλεοράσεις της Samsung για το 2022 θα είναι κατά κάποιον τρόπο και «gaming κονσόλες»

Στο πλαίσιο της CES 2022 η Samsung αποκάλυψε το μέλλον των τηλεοράσεών της, το οποίο όπως σας ενημερώσαμε περιλαμβάνει μεγάλές αλλαγές, όπως την προσθήκη NFTs και τηλεχειριστήρια χωρίς μπαταρίες που φορτίζουν μέσα από τα ραδιοκύματα του Wi-Fi σας.

Στη λίστα των αλλαγών και των νέων χαρακτηριστικό έρχεται να προστεθεί και το Samsung Gaming Hub. Συγκεκριμένα, τα νέα μοντέλα της εταιρία θα έχουν ένα νέο «σπίτι» για το gaming, προσφέροντας τη δυνατότητα να παίξετε AAA παιχνίδια χωρίς να έχετε καν κονσόλα. Πως θα γίνει αυτό; Μέσα από τις game streaming υπηρεσίες Google Stadia και Nvidia Geforce Now, τις οποίες θα μπορεί να κατεβάσει κάποιος από το ειδικό αυτό μενού και να τις χρησιμοποιήσει συνδέοντας χειριστήριο απευθείας στην τηλεόραση. Περιέργως, η Samsung δεν έχει αναφέρει τίποτα για την αντίστοιχη υπηρεσία Xbox Cloud Gaming που προσφέρεται μέσα από το Xbox Game Pass Ultimate.

Για αρχή θα υπάρχει υποστήριξη για Xbox και PlayStation χειριστήρια και μάλιστα το Samsung Gaming Hub θα περιλαμβάνει και περιεχόμενο από τις τοπικά συνδεδεμένες HDMI συσκευές σας. Δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς σημαίνει αυτό, αλλά η Samsung υπόσχεται και μια AI τεχνολογία που θα προτείνει παιχνίδια με βάση τα γούστα σας.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθούν μελλοντικά. Έτσι, δεν είναι απίθανο να δούμε διάφορα προηγμένα χαρακτηριστικά για τις υποστηριζόμενες cloud gaming υπηρεσίες, αφού η Samsung επισημαίνει στην ανακοίνωσή της πως συνεργάζεται με τους διάφορους παρόχους, για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.