Βρέθηκε κρυμμένο cutscene στο Halo Infinite που μάλλον δείχνει τι θα γίνει στο μέλλον!

Σκαλίζοντας τα αρχεία του παιχνιδιού
31 Δεκεμβρίου 2021 11:17
Βρέθηκε κρυμμένο cutscene στο Halo Infinite που μάλλον δείχνει τι θα γίνει στο μέλλον!

*Το άρθρο περιλαμβάνει spoilers για την πλοκή του campaign του Halo Infinite και του Halo Wars 2*

Οι φανατικοί λάτρεις της σειράς Halo κατάφεραν να βρουν ένα κρυμμένο cutscene στα αρχεία της PC έκδοσης του Halo Infinite. Το εν λόγω βίντεο δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ στην τελική έκδοση του παιχνιδιού και έτσι τα γραφικά του είναι μισοτελειωμένα. Ωστόσο, τα σχέδια της 343 Industries ήταν να παίξει περίπου στη μέση των credits του τερματισμού.

Τι δείχνει, λοιπόν, αυτό το μυστικό cutscene; Στην ουσία πρόκειται για ένα teaser που αποκαλύπτει μάλλον τι θα γίνει στο μέλλον. Συγκεκριμένα, βλέπουμε τον Master Chief στο Pelican του πιλότου Echo 216, σε μια σκηνή που θυμίζει την εισαγωγή του παιχνιδιού. Κάπως έτσι, τα ραντάρ του οχήματος ανακαλύπτουν πως κάπου κοντά βρίσκεται ένα φιλικό σκάφος ή κάτι/κάποιος άλλος με χαρακτηριστικό ‘friendly’.

Φυσικά, η κοινότητα ξεκίνησε αμέσως τις εικασίες. Τι μπορεί να βρήκε ο Chief; Ποιος επιστρέφει; Άλλοι πιστεύουν πως θα δούμε την μεγαλειώδης επιστροφή του λατρεμένου Arbiter που απουσίαζε από τα γεγονότα του Infinite, άλλοι εικάζουν πως είναι το πλοίο Infinity (κάτι που μάλλον αποκλείεται αφού καταστρέφεται από τους Banished), ενώ υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να επιστρέφει το Spirit of Fire που ήταν εγκλωβισμένο στο τέλος του Halo Wars 2.

Το τι ετοιμάζει η 343 Industries είναι άγνωστο για την ώρα, αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως η ιστορία του Infinite έχει συνέχεια και ο Chief θα έχει μάλλον κάποιον φίλο ακόμη στο πλευρό του.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω cutscene μέσα από τον player που ακολουθεί.