Τα παιχνίδια που τερμάτισαν οι περισσότεροι μέσα στο 2021

Σύμφωνα με τα στατιστικά μιας πολύ δημοφιλής πλατφόρμας
20 Δεκεμβρίου 2021 14:45
Τα παιχνίδια που τερμάτισαν οι περισσότεροι μέσα στο 2021

Όπως σας ενημερώσαμε, το HowLongToBeat ξεκίνησε την ανασκόπησή του για το 2021 και στο πλαίσιο αυτό έδωσε στη δημοσιότητα μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά για τις προτιμήσεις των gamers φέτος. Έτσι, μετά τη λίστα με τα παιχνίδια που παράτησαν οι περισσότεροι στη μέση το 2021, χωρίς να τα ολοκληρώσουν, η πλατφόρμα έρχεται τώρα να αποκαλύψει ποια είναι τα παιχνίδια που τερμάτισαν οι περισσότεροι χρήστες της φέτος. 

Δείτε την εν λόγω λίστα παρακάτω.

Τα δέκα παιχνίδια που τερμάτισαν οι περισσότεροι gamers μέσα στο 2021:

  1. Resident Evil Village
  2. Metroid Dread
  3. Ratchet & Clank: Rift Apart
  4. It Takes Two
  5. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
  6. Twelve Minutes
  7. Psychonauts 2
  8. NieR Replicant ver.1.22474487139...
  9. The Medium
  10. Little Nightmares II

Αξίζει να σημειωθεί πως στη λίστα κυριαρχούν τίτλοι με ξεκάθαρη αρχή, μέση και τέλος και όχι τόσο open world εμπειρίες. Στην κορυφή συναντάμε το Resident Evil Village, το οποίο φαίνεται πως συνάρπασε τους παίκτες με την ατμόσφαιρα και την ιστορία του, ωθώντας τους να δουν τους τίτλους τέλους.

Παράλληλα, το Metroid Dread κατάφερε να αναρριχηθεί ραγδαία στη λίστα, παρόλο που κυκλοφόρησε μόλις τον Οκτώβριο. Φαίνεται πως οι φανατικοί λάτρεις της σειράς πράγματι ανυπομονούσαν για μια νέα περιπέτεια της Samus.

Τέλος, αξιοσημείωτη είναι και η εμφάνιση του Twelve Minutes στη λίστα, αφού σύμφωνα με την πλατφόρμα ήταν συγχρόνως το παιχνίδι που παράτησαν οι περισσότεροι στη μέση φέτος. Φαίνεται πως ο indie τίτλος ήταν αρκετά δημοφιλής και μάλιστα δίχασε τις γνώμες, αφού παρά πολλοί τον παράτησαν στη μέση, αλλά και πάρα πολλοί έφτασαν στους τίτλους τέλους.

Για την ιστορία, το HowLongToBeat είναι μια πολύ δημοφιλής πλατφόρμα με εκατομμύρια επισκέπτες μηνιαίως, στην οποία οι παίκτες καταχωρούν πόσες ώρες έχουν παίξει ένα παιχνίδι, με στόχο τη δημιουργία ενός αξιόπιστου μέσου χρόνου ολοκλήρωσης για την κοινότητα.