Έρχεται μεγάλη αναβάθμιση στα γραφικά του Fortnite - Αλλάζει στην Unreal Engine 5

Με την άφιξη του Chapter 3 πλέον αναπτύσσεται στη νέα έκδοση της μηχανής γραφικών
08 Δεκεμβρίου 2021 16:52
Έρχεται μεγάλη αναβάθμιση στα γραφικά του Fortnite - Αλλάζει στην Unreal Engine 5

Το Fortnite: Chapter 3 έκανε το μεγάλο "μπαμ" για τον δημοφιλέστερο battle royale τίτλο του πλανήτη, με την προσθήκη του Dwayne Johnson, του Spider-Man, ενός νέου νησιού και πολλών ακόμη. 

Η Epic Games έκρυβε μια ακόμη μεγάλη είδηση για το μέλλον του Fortnite, την οποία ωστόσο δε θα δούμε άμεσα, αλλά όταν έρθει θα φέρει μεγάλες βελτιώσεις στον οπτικό τομέα του.

Το Fortnite αναπτύσσεται πλέον με την Unreal Engine 5

Η εταιρία-κολοσσός ανακοίνωσε πως με την άφιξη του νέου chapter γύρισε την ανάπτυξη του battle royale τίτλου από την Unreal Engine 4 στην Unreal Engine 5.

Τι σημαίνει αυτό όμως για τους παίκτες; Προς το παρόν τίποτα απολύτως διότι η έκδοση που παίζετε και θα παίζετε για κάποιον καιρό ακόμα θα είναι το ίδιο Fortnite που γνωρίζετε. Αργότερα όμως, στο άμεσο μέλλον τα οφέλη της Unreal Engine 5 θα κάνουν την εμφάνισή τους σταδιακά στα γραφικά και τότε θα βελτιωθεί σημαντικά

Άλλωστε πρόκειται για την μηχανή γραφικών της Epic επομένως με τον καιρό θα την μαθαίνουν καλύτερα οι προγραμματιστές ούτως ώστε η ενσωμάτωσή της στο Fortnite να γίνει με τον καλύτερο και πιο ομαλό τρόπο. Δεν αποκλείεται επομένως κάποια μέρα το Fortnite να δείχνει όσο εντυπωσιακό όσο το demo της Unreal Engine 5

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα πρώτο demo της Unreal Engine 5