Η Rockstar μαζεύει τα ασυμμάζευτα – Έβαλε ξανά ομίχλη στο San Andreas

Κυκλοφόρησε το patch 1.03
30 Νοεμβρίου 2021 23:00
Η Rockstar μαζεύει τα ασυμμάζευτα – Έβαλε ξανά ομίχλη στο San Andreas

Όπως είχε υποσχεθεί, η Rockstar Games συνεχίζει την προσπάθεια βελτίωσης του Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Συγκεκριμένα, η εταιρία μόλις κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο Update 1.03, το οποίο καλύπτει και τα τρία παιχνίδια του πακέτου, φέρνοντας πάνω από 100 βελτιώσεις.

Αναλυτικότερα, μια από τις πιο σημαντικές προσθήκες αφορά το San Andreas, από το οποίο έλειπε η χαρακτηριστική του ομίχλη, κάνοντας το χάρτη να μοιάζει μικροσκοπικός, όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα που συνοδεύει το άρθρο. Το νέο patch το διορθώνει αυτό, φέρνοντας ξανά στο Los Santos την συννεφιασμένη του ατμόσφαιρα. Παράλληλα, η ομάδα επιμελήθηκε και διάφορα κραυγαλέα ορθογραφικά λάθη σε textures, διόρθωσε ακόμη περισσότερο τη βροχή που πολλές φορές έπεφτε και μέσα σε κτήρια, ενώ έλυσε και διάφορα θέματα με την κάμερα, όπως ένα που έγινε meme όταν κοιτάς πίσω οδηγώντας γουρούνα.

Μιας και το changelog είναι αρκετά μεγάλο, μπορείτε να το βρείτε ολόκληρο στην επίσημη ιστοσελίδα της Rockstar πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το remastered πακέτο, το οποίο φέρνει την τριλογία των Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas στις σύγχρονες πλατφόρμες είναι πλέον διαθέσιμο για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Switch.