Το Guardians of the Galaxy έχει πλέον ray-tracing στα PS5 και Xbox Series X

Διαθέσιμη η νέα ενημέρωση
20 Νοεμβρίου 2021 12:01
Το Guardians of the Galaxy έχει πλέον ray-tracing στα PS5 και Xbox Series X

Η Eidos-Montréal συνεχίζει την υποστήριξη του Marvel's Guardians of the Galaxy, κυκλοφορώντας ένα νέο update για το παιχνίδι, το οποίο φέρνει αξιοσημείωτες προσθήκες για τις next-gen εκδόσεις του.

Αναλυτικότερα, ο τεχνικός τομέας του τίτλου αναβαθμίστηκε και πλέον οι κάτοχοι PS5 ή Xbox Series X έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ray-tracing χαρακτηριστικά για εντυπωσιακότερα γραφικά. Από την άλλη, οι κάτοχοι Xbox Series S που έχουν τηλεοράσεις ή οθόνες με variable refresh rate μπορούν πλέον να ξεκλειδώσουν το framerate και να απολαύσουν μια ομαλότερη εμπειρία. Τέλος, βελτιώθηκε και η συνολική απόδοση στο απλό PS4, ενώ προστέθηκε και ένα save rollback χαρακτηριστικό σε περίπτωση που τυχόν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα που μπλοκάρει την πρόοδο.

Φυσικά υπάρχουν και διάφορες ακόμη αλλαγές και βελτιώσεις, οπότε μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό changelog στο ειδικό subreddit του παιχνιδιού, πατώντας εδώ.

Όσον αφορά το Marvel's Guardians of the Galaxy, στο review του για το Unboxholics.com, ο Γιώργος Πρίτσκας επισήμανε:

Το Guardians of the Galaxy εξελίχθηκε σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα. Είναι μια αυθεντική “Guardians” εμπειρία που συνδυάζεται ικανοποιητικά με ένα ταιριαστό και –συμβατικά- καλό gameplay. Η γραμμική του φύση τού έχει επιτρέψει να αφηγηθεί την ιστορία του με την κατάλληλη σπιρτάδα και ευρηματικότητα. Είναι αστείο, περίεργο, φλύαρο, γελοίο και… συγκινητικό. Όπως δηλαδή πρέπει να είναι μια καλή ιστορία αυτής της αλλόκοτης παρέας απροσάρμοστων…

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του για το παιχνίδι, πατώντας εδώ.