Ομόφωνο «κράξιμο» για το Battle Pass του Halo Infinite – Aλλαγές εντός εβδομάδας  

Η 343 Industries απάντα στα παράπονα

Ομόφωνο «κράξιμο» για το Battle Pass του Halo Infinite – Aλλαγές εντός εβδομάδας

Έχουν περάσει μόλις μερικά εικοσιτετράωρα από την κυκλοφορία της beta έκδοσης του Multiplayer του Halo Infinite και παρά τις αρκετές θετικές αντιδράσεις, υπήρξαν και πολλά παράπονα. Συγκεκριμένα, σχεδόν ομόφωνα η κοινότητα του παιχνιδιού κατέκρινε το Battle Pass.

Αρχικά, ο μόνος τρόπος επιβράβευσης των παικτών είναι το Battle Pass, το οποίο αν και έχει δωρεάν tiers, προσφέρει τα ουσιαστικά rewards μόνο σε όσους το αγοράσουν. Το μεγαλύτερο παράπονο της κοινότητας, ωστόσο, είναι πως για να ανέβεις level στο Battle Pass χρειάζεται να ολοκληρώσεις challenges, τα οποίο συνεισφέρουν ελάχιστα. Υπάρχουν αναφορές παικτών που κατάφεραν να ξεκλειδώσουν μόνο δύο levels σε περίπου 10 ώρες gameplay. Συγχρόνως, πέρα από το γεγονός ότι δεν υπάρχει per match XP, τα challenges ωθούν πολλούς παίκτες να μην ασχολούνται με το objective, αλλά αποκλειστικά με την ολοκλήρωση των προκλήσεων.

Η 343 Industries έλαβε υπόψη το feedback, ανακοινώνοντας ήδη αλλαγές. Συγκεκριμένα, η ομάδα θα κάνει ευκολότερη την πρόοδο, με βελτιώσεις που θα έρθουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας στο παιχνίδι. Παράλληλα, το στούντιο έχει ανακοινώσει πως ετοιμάζει και ένα συμπληρωματικό progression σύστημα, το οποίο ωστόσο θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να είναι έτοιμο.

Ακολουθούν τα tweets του community manager της 343 Industries, John Junyszek, σχετικά με τις αλλαγές που πρόκειται να καταφθάσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας στο Halo Infinite.