Αυτό είναι το πανέμορφο controller για τα 20 χρόνια του Xbox -Έχει και μια έκπληξη

Κυκλοφορεί από σήμερα
15 Νοεμβρίου 2021 18:23
Αυτό είναι το πανέμορφο controller για τα 20 χρόνια του Xbox -Έχει και μια έκπληξη

Η Microsoft γιορτάζει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Xbox και γι’ αυτό το λόγο ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο Xbox controller που θα μπορείτε να αγοράσετε από σήμερα, 15 Νοεμβρίου.

Σαν σήμερα, το 2001, η Microsoft μπήκε στο χώρο των videogames και όπως καταλαβαίνετε, το νέο χειριστήριο, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Xbox One, Xbox Series X|S και PC, έρχεται στα χρώματα της original κονσόλας.

Συγκεκριμένα, το χειριστήριο είναι διαφανές σκούρο στην όψη με πράσινο το “X” στο home button, πράσινες λεπτομέρειες στο πίσω μέρος και ένα στιλ γενικά αρκετά μουντό. Ωστόσο, υπάρχει και μία έκπληξη που κλέβει την παράσταση, αφού όταν αφερέσετε το καπάκι των μπαταριών στο πίσω μέρος, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει η υπογραφή του Phil Spencer, με τη φράση «Όταν όλοι παίζουν, όλοι κερδίζουμε».

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Xbox Anniversary Celebration θα μεταδοθεί ζωντανά την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Η ανακοίνωση του event ξεκαθαρίζει πως δε θα υπάρχουν ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών, οπότε καλό θα ήταν να προσαρμόσετε αναλόγως τις προσδοκίες σας. Αντιθέτως, η εν λόγω μετάδοση θα έχει κυρίως εορταστικό χαρακτήρα, εστιάζοντας στα τελευταία είκοσι χρόνια του Xbox και της σειράς Halo.