Αυτή είναι η Gucci κονσόλα, για όσους νιώθουν DIVES (ΕΙΚΟΝΑ)

Xbox Series X των…$10.000!
13 Νοεμβρίου 2021 19:21
Αυτή είναι η Gucci κονσόλα, για όσους νιώθουν DIVES (ΕΙΚΟΝΑ)

Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετές κονσόλες εταιριών, οι οποίες μέσα από διάφορες συνεργασίες κυκλοφορούν σε λίγα κομμάτια παγκοσμίως, έχουν ιδιαίτερο στιλ και φυσικά υψηλή…τιμή. Μία από αυτές τις συνεργασίες είναι και αυτή των Gucci και Microsoft, αφού συνεργάστηκαν και δημιούργησαν μία Xbox Series X Gucci κονσόλα και έρχεται με τιμή μόνο για Dives.

Το “Xbox by Gucci” -όπως ονομάζεται, είναι ένα Xbox Series X στο κλασσικό του χρώμα, αλλά είναι ντυμένο από πάνω μέχρι κάτω με το εμβληματικό μοτίβο-σχήμα των προϊόντων της εταιρίας, το “GG”. To GG έρχεται από το όνομα του Guccio Gucci, ενώ εδώ μεταφράζεται και αλλιώς, σε “Good Game” που λένε συχνά οι gamers.

Ωστόσο, τα controllers έχουν διαφορετικό σχεδιασμό σε σχέση με την κονσόλα, αφού εκτός από το κλασσικό χρώμα, έχουν και δύο λωρίδες, μία κόκκινη και μία μπλε, εμπνευσμένες από το σχέδιο House Web της εταιρίας. Όλα αυτά, έρχονται μέσα σε μία υψηλής ποιότητας βαλίτσα που και αυτή έχει τις ίδιες λωρίδες με τα χειριστήρια. Μέσα στο πακέτο περιλαμβάνεται και μία συνδρομή Xbox Game Pass.

Το Xbox by Gucci κοστίζει $10.000 και θα κυκλοφορήσουν μόνο 100 μοντέλα στα καταστήματα της Gucci από τις 17 Νοεμβρίου σε διάφορες πόλεις, όπως είναι η Νέα Υόρκη, το Τόκιο και το Λονδίνο.