Ο The Rock μάς προσκαλεί στο επετειακό event για τα 20 χρόνια Xbox

Το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα
09 Νοεμβρίου 2021 17:33
Ο The Rock μάς προσκαλεί στο επετειακό event για τα 20 χρόνια Xbox

Όπως σας ενημερώσαμε, το Xbox σχεδιάζει ένα επετειακό event για να γιορτάσει τα 20 χρόνια της πλατφόρμας στις 15 Νοέμβριου. Τώρα, μιας και απέχουμε πλέον μόλις μερικά εικοσιτετράωρα, η εταιρία αποφάσισε να μας υπενθυμίσει να συντονιστούμε στο σόου της, επιστρατεύοντας για βοήθεια τον άνθρωπο που αποκάλυψε για πρώτη φορά το Xbox πριν δύο δεκαετίες.

Ο λόγος γίνεται για τον Dwayne ‘The Rock’ Johnson, ο οποίος είχε μοιραστεί τη σκηνή το 2001 μαζί με τον Bill Gates, για να δείξει τότε για πρώτη φορά στον κόσμο το αρχικό Xbox. Έτσι, λοιπόν, μέσα από τα social media του Xbox, ο The Rock ήρθε τώρα να μας υπενθυμίσει για το επετειακό σόου στις 15 του μηνός. Μάλιστα, ο πασίγνωστος ηθοποιός δηλώνει με απόλυτη σιγουριά πως δεν έχει χάσει ποτέ και σε κανένα Xbox παιχνίδι, ενώ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και προώθησε και τη νέα του ταινία με το Netflix, το Red Notice.

Η εν λόγω δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το  Xbox Anniversary Celebration θα μεταδοθεί ζωντανά την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Η ανακοίνωση του event ξεκαθαρίζει πως δε θα υπάρχουν ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών, οπότε καλό θα ήταν να προσαρμόσετε αναλόγως τις προσδοκίες σας. Αντιθέτως, η εν λόγω μετάδοση θα έχει κυρίως εορταστικό χαρακτήρα, εστιάζοντας στα τελευταία είκοσι χρόνια του Xbox και της σειράς Halo.