Βαριά ατμόσφαιρα και ελπίδα στα νέα διαφημιστικά του Halo Infinite

Μια ματιά στα αρχεία του UNSC
08 Νοεμβρίου 2021 10:28
Βαριά ατμόσφαιρα και ελπίδα στα νέα διαφημιστικά του Halo Infinite

Απέχουμε ένα μήνα από την κυκλοφορία του Halo Infinite και έτσι η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και επίσημα από το Xbox. Συγκεκριμένα, για να προετοιμάσει το έδαφος, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα διαφημιστικά του παιχνιδιού, τα οποία ακούνε στο όνομα UNSC Archives.

Μέσα από τα συγκεκριμένα βίντεο βλέπουμε τις άγνωστες μέχρι τώρα ιστορίες, για το πως δημιουργήθηκαν οι προηγμένες τεχνολογίες της ανθρωπότητας που συνδυάζονται όλες μαζί στην πανίσχυρη MJOLNIR πανοπλία του Master Chief. Αναλυτικότερα, το πρώτο βίντεο με αρκετά βαρύ κλίμα αφηγείται την ιστορία ενός στρατιώτη που έχασε τη ζωή του, στην προσπάθεια να κλέψει μια ενεργειακή ασπίδα των Covenant, βοηθώντας έτσι το UNSC να προσαρμόσει την τεχνολογία στα πλοία και στους στρατιώτες του.

Το δεύτερο βίντεο είναι αρκετά πιο ελπιδοφόρο και αφορά μια από τις νέες προσθήκες του Halo Infinite, το γάντζο. Συγκεκριμένα, παρουσιάζει τις προσπάθειες μιας εφευρέτριας να δημιουργήσει τη συσκευή, παρόλο που ο στρατός είχε απορρίψει αρχικά την πρότασή της.

Όπως φαίνεται, τα UNSC Archives είναι μόνο η αρχή του marketing για την μεγάλη κυκλοφορία της Microsoft και ανήκουν στην ευρύτερη #Become καμπάνια της 343 Industries και μάλιστα μοιάζουν εμπνευσμένα από τα αντίστοιχα #Belive διαφημιστικά της Bungie. Επομένως, για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Halo Infinite μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 8 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.