Η Oculus αφαιρεί διαλόγους από το Resident Evil 4 VR για να απευθυνθεί στο σύγχρονο κοινό

Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του τίτλου
21 Οκτωβρίου 2021 12:47
Η Oculus αφαιρεί διαλόγους από το Resident Evil 4 VR για να απευθυνθεί στο σύγχρονο κοινό

Η Oculus Studios σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης Armature Studio θα κυκλοφορήσουν το Resident Evil 4 VR στις 21 Οκτωβρίου, αποκλειστικά μέσα από το Oculus Store. Έτσι, όσοι έχετε το 2ης γενιάς VR Headset της εταιρίας, θα μπορείτε να απολαύσετε το δημοφιλές παιχνίδι της Capcom, πλήρως ανανεωμένο με καλύτερη ανάλυση, ομορφότερα textures και άλλες οπτικές και gameplay βελτιώσεις.

Τώρα, το Eurogamer φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια είδηση που αφορά τους διαλόγους του παιχνιδιού, οι οποίοι -μερικοί από αυτούς- έχουν υποστεί μοντάζ στην VR έκδοση του τίτλου, για να «στέκονται καλύτερα στη σημερινή εποχή».

Αρκετές ομιλίες από τον ασύρματο του Leon έχουν αφαιρεθεί, όπως είναι το φλερτάρισμά του προς την Hannigan. Επίσης, κάποια cuts έχουν γίνει και σε μερικά cutscenes του παιχνιδιού όπως η ατάκα του Luis που περιγράφει το στήθος της Ashley με τη λέξη “ballistics”. Ακόμα κι έτσι, η Ashley συνεχίζει να θυμώνει από την ατάκα του Luis μετά από το cutscene, παρόλο που η λέξη έχει αφαιρεθεί.

Δείτε τις επίμαχες σκηνές

Η Oculus μέσα από επίσημη δήλωσή της μεταφέρει:

Η Oculus Studios, η Armature Studio και η Capcom συνεργάστηκαν στενά για την remaster Resident Evil 4 VR έκδοση από την αρχή. Αυτό το remaster περιλαμβάνει καθηλωτικά περιβάλλοντα, γραφικά υψηλής ανάλυσης, καθώς και κάποιες επιλεγμένες αλλαγές σε διαλόγους και animations, που πιστεύουμε ότι θα αναβαθμίσει το παιχνίδι για ένα σύγχρονο κοινό.

Το Resident Evil 4 VR θα κυκλοφορήσει για τα Oculus Quest 2 στις 21 Οκτωβρίου.