Μπορεί το PC σας να τρέξει το Forza Horizon 5; - Αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις 

Καθώς και οι υποστηριζόμενες τιμονιέρες

Μπορεί το PC σας να τρέξει το Forza Horizon 5; - Αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Forza Horizon 5 και έτσι το Xbox αποκάλυψε τώρα τις απαιτήσεις συστήματος της PC έκδοσης του παιχνιδιού, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του για το Tokyo Game Show 2021. Πλέον, λοιπόν, μπορείτε να γνωρίζετε αν ο υπολογιστής σας είναι ικανός να ανταπεξέλθει.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι ελάχιστες απαιτήσεις μοιάζουν αρκετά βατές, ζητώντας 8GB RAM, Ryzen 3 1200 επεξεργαστή και GTX 970 κάρτα γραφικών. Από την άλλη, όσοι θέλουν να απολαύσουν τον προηγμένο τεχνικό τομέα του τίτλου σε όλο του το μεγαλείο, με ray-tracing χαρακτηριστικά και υψηλή ανάλυση, θα χρειαστούν RTX 3080 κάρτα γραφικών, 16GB RAM και Ryzen 7 3800XT ή καλύτερο επεξεργαστή.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις προτεινόμενες διατάξεις μέσα από τον πίνακα που ακολουθεί.

Οι επίσημες PC απαιτήσεις συστήματος του Forza Horizon 5:

Παράλληλα, η Playground Games επιβεβαίωσε πως ο τίτλος θα υποστηρίζει HDR απεικόνιση, ultra-wide οθόνες και θα προσφέρει άφθονες επιλογές παραμετροποίησης για τους PC παίκτες. Συγχρόνως, γνωστοποιήθηκε πως το Forza Horizon 5 θα υποστηρίζει και διάφορες δημοφιλής τιμονιέρες, όπως οι εξής:

  • Logitech: Driving Force, G25, G27, G29, G920, G923PS, G923XB, Momo
  • Thrustmaster: Ferrari 458, T150 RS, T300 RS, T500 RS, TMX, T-GT, TS-XW, TX, TS-PC
  • Fanatec: V1, V2, V2.5, CSL, CSL DD, DD1, DD2, Universal HUB device

Το Forza Horizon 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 9 Νοεμβρίου. Το παιχνίδι θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμο και στο Xbox Game Pass.

0 σχολια