Hideki Kamiya: Θέλετε το Bayonetta 3 στα PlayStation και Xbox; Ρωτήστε τη Nintendo

Ο δημιουργός του franchise μιλάει για την αποκλειστικότητα του Switch
28 Σεπτεμβρίου 2021 08:51
Hideki Kamiya: Θέλετε το Bayonetta 3 στα PlayStation και Xbox; Ρωτήστε τη Nintendo

Πριν μερικές ημέρες και μέσα από το Nintendo Direct, η Nintendo σε συνεργασία με την Platinum Games αποκάλυψαν πλήρως το Bayonetta 3. Ύστερα από σχεδόν τέσσερα χρόνια απουσίας, η εμβληματική μάγισσα επιστρέφει σε νέες περιπέτειες αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Τι γίνεται, όμως, με το παιχνίδι; Υπάρχει περίπτωση να το δούμε και στις PlayStation ή Xbox κονσόλες;

Ο δημιουργός του τίτλου, Hideki Kamiya, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, μίλησε γι’ αυτό το γεγονός, μιας και ρωτούσαν πολλοί fans. Η απάντησή του, όμως, ίσως δεν είναι αυτή που περιμένετε.

Το Bayonetta 3 είναι αποκλειστικός τίτλος για το Nintendo Switch. Όπως έγινε με το Bayonetta 2, έτσι και εδώ, την ανάπτυξη την έχει χρηματοδοτήσει η Nintendo. Η Platinum Games δημιουργεί το παιχνίδι και η Nintendo διαχειρίζεται τις αποφάσεις των προϊόντων.

Έτσι, για παράδειγμα, εάν έχετε ένα αίτημα όπως «κυκλοφορήστε το σε άλλη κονσόλα», θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Nintendo. Εάν η Nintendo μάς πει «φτιάξτε ένα port για το PS5» και το χρηματοδοτήσει, μπορεί να γίνει.

Δεν αποκλείουμε τη μεταφορά του Bayonetta 3 στα PS5 και Xbox, απλώς η απόφαση εξαρτάται αποκλειστικά από την Nintendo, η οποία δεν έχει επεκταθεί σε υπολογιστές ας πούμε, όπως έχει κάνει η Sony και η Microsoft.

Εσείς θα θέλατε το Bayonetta 3 σε άλλη κονσόλα ή και το PC; Πείτε μας στα σχόλια.

Το Bayonetta 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch το 2022.