Το νέο Μπομπ Σφουγγαράκης παιχνίδι αποκαλύφθηκε με ένα ξεκαρδιστικό trailer!

Γνωρίστε το SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake
18 Σεπτεμβρίου 2021 09:20
Το νέο Μπομπ Σφουγγαράκης παιχνίδι αποκαλύφθηκε με ένα ξεκαρδιστικό trailer!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η THQ Nordic πραγματοποίησε ένα ειδικό event για να γιορτάσει την επέτειο 10 χρόνων της. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία ανακοίνωσε το SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake, ένα ολοκαίνουργιο Μπομπ Σφουγγαράκης παιχνίδι.

Ο τίτλος είναι ένα 3D action platformer και αναπτύσσεται από την Purple Lamp Studios, καλώντας τους παίκτες να εξερευνήσουν επτά διαφορετικούς κόσμους. Σύμφωνα με τον producer, Martin Kreuch, πρόκειται “για την SpongeBob εμπειρία που περιμέναν οι παίκτες εδώ και καιρό”, ενώ “έχει πραγματικά κωμική προσέγγιση, κάνοντας τη σωτηρία του σύμπαντος ξεκαρδιστική”.

Στο The Cosmic Shake ο Πάτρικ έχει μετατραπεί σε μπαλόνι και συγχρόνως ο Μπομπ καλείται να ταξιδέψει σε διάφορους πολύχρωμους Wishworlds για να αναζητήσει τους χαμένους φίλους του από τον Βυθό του Μπικίνι.

Το SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PC, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch σύντομα. Για την ώρα δεν έχει αποκαλυφθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωσή του.