Οι Hoonigan έφτιαξαν πραγματικό Halo Warthog με 1000 άλογα ιπποδύναμη (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως φαίνεται στο επερχόμενο Halo Infinite
15 Σεπτεμβρίου 2021 17:44
Οι Hoonigan έφτιαξαν πραγματικό Halo Warthog με 1000 άλογα ιπποδύναμη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μάρκα αυτοκινήτων Hoonigan Industries που είναι άρρηκτα συνδεμένη με τον θρυλικό οδηγό Ken Block συνεργάστηκε με τη Microsoft για να δημιουργήσει στην πραγματική ζωή το Warthog που θα μπορούν να οδηγήσουν οι παίκτες στο Halo Infinite.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η κατασκευή του χρειάστηκε περισσότερο από ένα χρόνο και χιλιάδες ώρες δημιουργίας εξαρτημάτων και συναρμολόγησης και είχε ως αποτέλεσμα ένα όχημα με ιπποδύναμη 1060 άλογα και τελική ταχύτητα πάνω από 160 χιλιόμετρα την ώρα. Ο κινητήρας που χρησιμοποιείται είναι ένας 438ci twin-turbo small-block Ford V8, ενώ οι ρόδες είναι εξοπλισμένες με γιγαντιαία λάστιχα Mickey Thompson Baja Pro XS 43 ιντσών.

Στόχος ήταν, όπως και στο παιχνίδι, το πραγματικό Warthog να μπορεί να οδηγήσει και να σκαρφαλώσει κυριολεκτικά παντού, γι’ αυτό και είναι εξοπλισμένο με πλήρως λειτουργικές off-road racing αναρτήσεις και δυνατότητα περιστροφής και των 4 τροχών. Επιπροσθέτως, η εσωτερική και εξωτερική εμφάνιση ακολουθεί ακριβώς το Halo Infinite και βασίστηκε σε εικόνες υψηλής ανάλυσης που παραχώρησε η 343 Industries.

Το αυτοκίνητο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην πρεμιέρα της ταινίας Free Guy, ωστόσο τώρα οι Hoonigan παρουσιάζουν την κατασκευή του μέσα από μια νέα σειρά βίντεο. Το πρώτο επεισόδιο μόλις δημοσιεύτηκε και ακολουθεί παρακάτω.