Το Xbox είναι ο επίσημος ‘gaming συνεργάτης’ της αγγλικής ομάδας ποδοσφαίρου 

Και το Γουέμπλεϊ βάφτηκε κυριολεκτικά…πράσινο

Το Xbox είναι ο επίσημος ‘gaming συνεργάτης’ της αγγλικής ομάδας ποδοσφαίρου

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του PlayStation πως ανανεώνει το συμβόλαιό του με το UEFA Champions League και το Xbox με τη σειρά του έρχεται με μια παρόμοια ανακοίνωση. Αναλυτικότερα, η Microsoft έδωσε τα χέρια με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγγλίας και έτσι το Xbox είναι πλέον ο επίσημος gaming συνεργάτης της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας.

Η ανακοίνωση έγινε πριν τον αγώνα της Αγγλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου στις 2 Σεπτεμβρίου, με το Γουέμπλεϊ να διακοσμείται με τα πράσινα χρώματα του Xbox για να γιορτάσει την συνεργασία, όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο που ακολουθεί.

Μάλιστα, ο director of global partnerships του Xbox, Marcos Waltenberg, προέβη σε δηλώσεις, τονίζοντας:

Στο Xbox προσπαθούμε να εξαλείψουμε τα εμπόδια και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να βιώσουν τη χαρά του παιχνιδιού: εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βρίσκουν κοινό έδαφος και συνδέονται μέσω των βιντεοπαιχνιδιών, όπως κάνουν με το ποδόσφαιρο.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγγλίας είναι ένας φανταστικός οργανισμός που έχει τον ίδιο στόχο και την ίδια φιλοδοξία, να κινητοποιήσει τους ανθρώπους, όπως και εμείς στο Xbox. Μέσω της συνεργασίας μας στοχεύουμε να φέρουμε περαιτέρω αξία στις ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγγλίας και να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα των παικτών και των φιλάθλων σε όλον τον κόσμο.

Για την ώρα δε ξέρουμε τι ακριβώς θα περιλαμβάνει η συνεργασία αυτή, αλλά το Xbox και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγγλίας υπόσχονται “συναρπαστικές εμπειρίες για τους φίλους του gaming και του ποδοσφαίρου”.

0 σχολια