Το Monster Hunter World είναι το καμάρι της Capcom με 17.3 εκατομμύρια πωλήσεις

Δείτε λίστα με τα πιο επιτυχημένα εμπορικά παιχνίδια της εταιρίας
10 Αυγούστου 2021 10:37
Το Monster Hunter World είναι το καμάρι της Capcom με 17.3 εκατομμύρια πωλήσεις

Η Capcom μόλις ανανέωσε την “platinum” λίστα της κάτι που σημαίνει ότι έδωσε στη δημοσιότητα τους πιο επιτυχημένους εμπορικά τίτλους της έως τον Ιούνιο του 2021. Αυτή η λίστα δεν αφορά μόνο παιχνίδια που κυκλοφόρησαν φέτος, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια με αξιοσημείωτες αναφορές μέχρι και στο Street Fighter II του SNES, το οποίο θεωρείται το πιο επιτυχημένο σε πωλήσεις παιχνίδι της σειράς, με 6.3 εκατομμύρια πωλήσεις.

Αρχικά, το νούμερο 1 παιχνίδι της ιαπωνικής εταιρίας σε πωλήσεις παραμένει το Monster Hunter World, αφού από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι τον Ιούνιο του 2021 έχει πουλήσει 17.3 εκατομμύρια, ενώ στη 2η θέση βρίσκεται το Resident Evil 7: Biohazard με 9.8 εκατομμύρια. Την 5αδα έρχονται και συμπληρώνουν τα Resident Evil 2 (Remake) με 8.6 εκατομμύρια, το Monster Hunter World: Iceborne με 8.2 εκατομμύρια, καθώς και το Resident Evil 5 με 7.9 εκατομμύρια πωλήσεις.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το πιο πρόσφατο παιχνίδι της Capcom, το Resident Evil Village έχει καταφέρει μέχρι σήμερα το αξιοθαύμαστο νούμερο των 4.5 εκατομμυρίων.

Δείτε τη λίστα με τα 20 πιο επιτυχημένα παιχνίδια της εταιρίας παρακάτω:

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.