Gamescom: Η Microsoft ετοιμάζεται για digital event στις 24 Αυγούστου

Σημειώστε την ημερομηνία!
10 Αυγούστου 2021 08:19
Gamescom: Η Microsoft ετοιμάζεται για digital event στις 24 Αυγούστου

Η Gamescom 2021 είναι μια ανάσα μακριά και πλέον έγινε γνωστό ότι η Microsoft θα βρίσκεται κανονικά σε αυτό το ψηφιακό event, στις 24 Αυγούστου. Όπως όλα δείχνουν, η αμερικανική εταιρία δε θα έχει πολλές εκπλήξεις, αφού επισήμανε μέσα από το Xbox Wire ότι θα μιλήσει για παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί ήδη.

Όπως εξήγησε ο Xbox Games Marketing & Home Appliance Visionary, Aaron Greenberg, η εταιρία θα εστιάσει σε τίτλους που ανακοινώθηκαν ήδη από τα Xbox Game Studios και 3rd party developers, ενώ δε θα έχει νέες αποκαλύψεις. Ωστόσο επιφυλάσσει μερικές εκπλήξεις και μας καλεί να σημειώσουμε την ημερομηνία.

Επιπροσθέτως, στις 24 Αυγούστου θα αποκαλυφθούν και νέα παιχνίδια που έρχονται στην υπηρεσία Xbox Game Pass, ενώ την επόμενη μέρα, 25 Αυγούστου, θα δούμε κι άλλους τίτλους της εταιρίας μέσα από το Gamescom: Opening Night Live με παρουσιαστή τον Geoff Keighley.

Όσον αφορά την Bethesda τώρα, έγινε γνωστό ότι το δικό της livestream-event θα ξεκινήσει στις 26 Αυγούστου, ενώ η Microsoft για να γιορτάσει την Gamescom «τρέχει» ένα ολοκαίνουργιο Xbox Sale με δεκάδες παιχνίδια για το Xbox και το Windows 10 PC που φτάνουν έως και -75%.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.