Halo Infinite: Δείτε ένα ολόκληρο Slayer match, την ‘Ακαδημία’ κ.α. (ΒΙΝΤΕΟ)

Άφθονο νέο υλικό από το multiplayer κομμάτι
29 Ιουλίου 2021 12:09
Halo Infinite: Δείτε ένα ολόκληρο Slayer match, την ‘Ακαδημία’ κ.α. (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σας ενημερώσαμε, η πρώτη τεχνική δοκιμή του Halo Infinite ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου. Έτσι, η 343 Industries πραγματοποίησε μια ζωντανή μετάδοση για να εξηγήσει όλες τις λεπτομερείς που πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες. Στο πλαίσιο αυτό είδαμε άφθονα νέα gameplay πλάνα από το παιχνίδι.

Αναλυτικότερα, η ομάδα έδειξε έναν ολόκληρο αγώνα του κλασικού Slayer mode, παρουσίασε διάφορα από τα νέα όπλα του τίτλου, έδειξε πως τρέχει η Xbox One έκδοση για πρώτη φορά, τις διάφορες επιλογές παραμετροποίησης και τα μενού, ορισμένες από τις πτυχές της ‘Ακαδημίας’ που είναι μια από τις νέες προσθήκες του Infinite, καθώς και πολλά ακόμη.

Ακολουθεί ολόκληρη η παρουσίαση που μετέδωσε ζωντανά η 343 Industries, καθώς και μόνο του το απόσπασμα του Salyer ματς με περίπου 8 λεπτά καθαρού gameplay.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η ομάδα των Unboxholics έχει λάβει πρόσκληση για να συμμετέχει στην πρώτη τεχνική δοκιμή του Halo Infinite και έτσι μπορείτε να περιμένετε τις εντυπώσεις μας σύντομα.