Το Tom Clancy's XDefiant είναι το νέο πολύχρωμο free-to-play multiplayer της Ubisoft

Δείτε τα πρώτα πλάνα
19 Ιουλίου 2021 21:23
Το Tom Clancy's XDefiant είναι το νέο πολύχρωμο free-to-play multiplayer της Ubisoft

Πιστή στην υπόσχεσή τής, η Ubisoft αποκάλυψε το νέο κεφάλαιο της σειράς Tom Clancy's, το οποίο ακούει στο όνομα Tom Clancy's XDefiant. Πρόκειται για ένα free to play arena shooter που συνδυάζει έντονο gunplay με τροποποιήσιμα loadouts και ειδικά factions, τους Defiants, οι οποίοι μάχονται για να κυριαρχήσουν. Σημειώνεται μάλιστα πως το 6v6 gameplay είναι ταχύτατο, αφού το TTK είναι μικρό (time to kill).

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της ομάδας έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο gunplay, με ένα πλούσιο οπλοστάσιο που έχει μεγάλο βάθος χάρη στην ποικιλία από attachments όπλων. Ομοίως, οι παίκτες έχουν άφθονες επιλογές και για το gear του χαρακτήρα τους.

Συνεχίζοντας, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν τον χαρακτήρα τους ανάμεσα από τέσσερα διαφορετικά classes που βασίζονται σε άλλα παιχνίδια της σειράς, όπως τα Ghost Recon, Division και Splinter Cell. Αναλυτικότερα, υπάρχουν οι Wolves που είναι πρακτικά tanks, οι Cleaners για τους πιο επιθετικούς παίκτες, οι Outcasts που αναλαμβάνουν το healing της ομάδας και τέλος οι Echelon που έχουν υποστηρικτικό ρόλο.

Το πρώτο play test θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου και οι παίκτες μπορούν να εγγραφούν πατώντας εδώ. Παρακάτω ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του παιχνιδιού και περιλαμβάνει αρκετά gameplay πλάνα, καθώς και μια αναλυτικότερη συνέντευξη με τους developers.

Tags: