Η Atlus γιορτάζει τα 25α γενέθλια των Persona με επτά διαφορετικά “projects”

Θα μάθουμε το πρώτο αυτόν τον Σεπτέμβριο
13 Ιουλίου 2021 10:25
Η Atlus γιορτάζει τα 25α γενέθλια των Persona με επτά διαφορετικά “projects”

Η Atlus θέλει να γιορτάσει τα 25α γενέθλια του Persona με ένα διαφορετικό τρόπο και γι’ αυτό το λόγο άνοιξε ένα σπέσιαλ site που θα ανακοινώνει νέα projects που θα έρθουν μελλοντικά. Αρχικά, όπως έγινε γνωστό, η ιαπωνική εταιρία έχει επτά διαφορετικά projects στα σκαριά που θα αποκαλύπτονται από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως το φθινόπωρο του 2022.

Παρακάτω θα δείτε το σχετικό tweet της εταιρίας, καθώς και μερικές δηλώσεις από αυτά που ανακοίνωσε σχετικά με τη μεγάλη γιορτή.

Το 2021, το Persona franchise γιορτάζει τις 15 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους παίκτες που μας υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, φέτος γιορτάζουμε και τα 25α χρόνια της σειράς και με αυτά ως επίκεντρο, ετοιμάσαμε πολλά για τους fans. Η γιορτή αυτή θα κρατήσει έναν χρόνο, από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως το φθινόπωρο του 2022.

Αν δείτε και εσείς στο site της εταιρίας, έχει επτά διαφορετικές θέσεις που αυτές σιγά σιγά θα αποκαλύπτουν και κάτι. Πολλοί fans θα ήθελαν remakes των αρχικών παιχνιδιών, καθώς και το Persona 6. Το τι ετοιμάζει όμως η εταιρία θα το δείξει ο χρόνος. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.