Το Dark Pictures θα συνεχιστεί με τέταρτο επεισόδιο – Έρχεται το ‘The Devil in Me’

Μεγαλώνει η horror ανθολογία
05 Ιουλίου 2021 11:13
Το Dark Pictures θα συνεχιστεί με τέταρτο επεισόδιο – Έρχεται το ‘The Devil in Me’

Μπορεί το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes να κυκλοφορεί σε μερικούς μήνες από τώρα, αλλά ήδη μάθαμε πως η ανθολογία horror παιχνιδιών θα συνεχιστεί και με ένα τέταρτο κεφάλαιο.

Αναλυτικότερα, το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me αποκαλύφθηκε πριν την ώρα του, μέσα από το αντίστοιχο εμπορικό σήμα που κατοχύρωσε η ομάδα ανάπτυξης Supermassive Games. Η καταχώρηση έγινε στο τέλος του Ιουνίου και ανακαλύφθηκε από τον παρατηρητικό χρήστη του Twitter, @RobotBrush.

Μάλιστα, η καταχώρηση περιλάμβανε και το λογότυπο του τέταρτου κεφαλαίου. Σε αυτό φαίνεται η χαρακτηριστική πυξίδα και το κρανίο που κοσμεί και τα λογότυπα και των προηγούμενων τίτλων της σειράς, δηλώνοντας το θάνατο και την εξερεύνηση, ενώ αυτή τη φορά βλέπουμε και έναν μεγεθυντικό φακό. Δείτε το παρακάτω.

Για την ιστορία, το The Dark Pictures Anthology: Little Hope ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σειρά και κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020, ενώ το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes αναμένεται στις 22 Οκτωβρίου του 2021 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.