LeBron James και Bugs Bunny μοιράζουν ξύλο στο επίσημο Space Jam παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Το οποίο βασίζεται σε ιδέα της κοινότητας
23 Ιουνίου 2021 17:11
LeBron James και Bugs Bunny μοιράζουν ξύλο στο επίσημο Space Jam παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον περασμένο Δεκέμβριο, το Xbox είχε ζητήσει από τους παίκτες να στείλουν τις ιδέες τους για το το επίσημο Space Jam παιχνίδι που θα συνοδεύσει την επερχόμενη ταινία. Πλέον, ο τίτλος έχει πάρει σάρκα και οστά ως ένα beat ’em up με ιδιαίτερους gameplay μηχανισμούς, θυμίζοντας μια arcade εμπειρία από τη δεκαετία του ‘90.

Συγκεκριμένα, στο Space Jam: A New Legacy – The Game οι λατρεμένοι χαρακτήρες των Looney Tunes, Bugs Bunny και Lola Bunny ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον LeBron James για να τα βάλουν με το Goon Squad. Ωστόσο, οι ήρωες έχουν παγιδευτεί από μια εχθρική AI μέσα σε έναν server της Warner Bros. και έτσι παλεύουν με τις ψηφιακές δημιουργίες της ως, καθώς ψάχνουν τα τέσσερα κομμάτια του “Legacy Code” που θα τους επιτρέψει να αποδράσουν.

Το παιχνίδι θα κάνει το ντεμπούτο του στις 1 Ιουλίου αποκλειστικά ως Xbox Game Pass Ultimate Perk. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές της υπηρεσίες θα μπορούν να εξαργυρώσουν το παιχνίδι μέσα από τη σελίδα των perks του Xbox Game Pass Ultimate. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα προνομιών για τα Ultimate μέλη, το οποίο προσφέρει διαρκώς διάφορα ψηφιακά καλούδια, όπως συνδρομές σε άλλες υπηρεσίες, DLCs παιχνιδιών κ.α.

Στις 15 Ιουλίου το Space Jam: A New Legacy – The Game  θα κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν και για όλους τους υπόλοιπους Xbox παίκτες.

Ακολουθεί το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση.