Στα ελληνικά για πρώτη φορά το μεγάλο σόου των Xbox και Bethesda στην E3 2021

Με ελληνικούς υπότιτλους η ζωντανή μετάδοση
11 Ιουνίου 2021 11:03
Στα ελληνικά για πρώτη φορά το μεγάλο σόου των Xbox και Bethesda στην E3 2021

Απομένουν λιγότερο από 48 ώρες για το μεγάλο Xbox & Bethesda Games Showcase, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 13 Ιουνίου. Για να προετοιμάσει το έδαφος, λοιπόν, το Xbox δημοσίευσε ένα νέο εικαστικό που μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε το σόου, ενώ αποκάλυψε και τις τελευταίες λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουμε.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, μάθαμε το ευχάριστο νέο πως για πρώτη φορά το E3 2021 σόου της Microsoft θα έχει και ελληνικούς υπότιτλους, για να διευκολύνει τους Έλληνες gamers να το παρακολουθήσουν. Αξιοσημείωτο είναι πως θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση και στη νοηματική.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως το live stream θα είναι 1080p ποιότητας στα 60FPS. Μετά το πέρας του σόου θα δημοσιευτεί και μια μαγνητοσκοπημένη έκδοση καλύτερης ποιότητας σε 4K ανάλυση που σύμφωνα με την ανακοίνωση του Xbox θα είναι πιο αντιπροσωπευτική των γραφικών των παιχνιδιών.

Φυσικά, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για πλήρης κάλυψη του σόου, της E3 2021 και όλων των υπόλοιπων καλοκαιρινών events.


Να σας υπενθυμίσουμε πως μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της E3 2021 πατώντας εδώ.