E3 2021: Τελικά ούτε φέτος θα δούμε το Dead Island 2

Ούτε το νέο Saints Row, ούτε το νέο Metro, ούτε το νέο TimeSplitters
05 Ιουνίου 2021 10:54
E3 2021: Τελικά ούτε φέτος θα δούμε το Dead Island 2

Όπως σας ενημερώσαμε, στο πλαίσιο του Summer Game Fest 2021 θα μεταδοθεί ζωντανά το Koch Primetime. Πρόκειται για ένα ειδικό livestream με ανακοινώσεις από την Koch Media, μητρική εταιρία της Deep Silver.

Αυτό έκανε πολλούς να εικάζουν πως θα δούμε το νέο Saints Row και το νέο Metro που βρίσκονται επίσημα υπό ανάπτυξη. Παράλληλα, ήταν πιθανό να αποκαλυφθεί εκ νέου και το ταλαιπωρημένο Dead Island 2, το οποίο είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το 2014.

Τελικά, η Deep Silver ήρθε να προλάβει τους gamers και να κατεβάσει τον πήχη των προσδοκιών. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η publishing εταιρία ξεκαθάρισε πως ούτε φέτος θα δούμε το Dead Island 2, αλλά ούτε και το νέο Saints Row, ούτε το νέο Metro, ούτε το νέο TimeSplitters που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Αντιθέτως, η Koch Media έχει στα σκαριά μια άλλη ανακοίνωση για την όποια δε ξέρουμε ακόμη τίποτα.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Koch Primetime θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Φυσικά, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για πλήρης κάλυψη του σόου, της E3 2021, του Summer Game Fest 2021 και όλων των υπόλοιπων καλοκαιρινών events.