Μην το χάσετε: Εντελώς δωρεάν στο Steam ένα πασίγνωστο παιχνίδι!

Προσφορά για περιορισμένο χρόνο
13 Φεβρουαρίου 2024 18:51
Μην το χάσετε: Εντελώς δωρεάν στο Steam ένα πασίγνωστο παιχνίδι!

Περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του στο Epic Games Store, η Deep Silver ετοιμάζεται να φέρει τώρα το Dead Island 2 και στο Steam. Έτσι, για να το γιορτάσει, αποφάσισε να κάνει δώρο στην κοινότητα ένα από τα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς.

Αναλυτικότερα, από σήμερα και μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, μπορείτε να βρείτε εντελώς δωρεάν στο Steam το Dead Island: Riptide Definitive Edition. Φυσικά, εφόσον προλάβετε την προσφορά, το παιχνίδι θα παραμείνει για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη χωρίς κανέναν περιορισμό, για να το απολαύσετε όποτε επιθυμείτε!

Το μόνο που έχετε να κάνετε, λοιπόν, είναι να το προσθέσετε στον λογαριασμό σας μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι το Dead Island: Riptide Definitive Edition κυκλοφόρησε το Μάιο του 2016 από την Techland, η οποία μετά δημιούργησε την Dying Light σειρά. Πρόκειται για μια open world εμπειρία που σας μεταφέρει σε ένα τροπικό νησί, το οποίο, αντί για παράδεισος, είναι...κόλαση επί γης, αφού έχει κατακλιστεί από zombies. Ο στόχος σας είναι ένας, να επιβιώσετε!

Το Dead Island: Riptide προσφέρει και co-op για έως και 4 παίκτες που μπορούν να εξερευνήσουν μαζί το νησί και να απολαύσουν το campaign παρέα.