Αλλαγές για το Biomutant με βάση το feedback της κοινότητας

Μέσα από το επερχόμενο patch του
30 Μαΐου 2021 11:50
Αλλαγές για το Biomutant με βάση το feedback της κοινότητας

Η ομάδα ανάπτυξης Experiment 101 ανακοίνωσε πως θα κάνει σημαντικές αλλαγές στο Biomutant, για να ανταποκριθεί στο feedback που έλαβε από την κοινότητα. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 25 Μάιου, λαμβάνοντας μικτές αντιδράσεις από το κοινό και τους κριτικούς.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, λοιπόν, το στούντιο δουλεύει σε πτυχές όπως ο ρυθμός των διαλόγων και ο αφηγητής, σημεία που θίξαμε και στο review του Unboxholics.com για τον τίτλο, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Παράλληλα, η ομάδα θα κάνει αλλαγές και στη δυσκολία, στο loot, στους εχθρούς, στον ήχο και στο combat, καθώς και στον τεχνικό τομέα.

Σημειώνεται πως η μεγάλη αυτή ενημέρωση θα φτάσει στα χέρια των παικτών σύντομα και πιθανότατα θα έρθει πρώτα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μετά στις κονσόλες.

Το Biomutant είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One και PC. Ο τίτλος υποστηρίζεται από τα PS5 και Xbox Series X|S με επιλεγμένες αναβαθμίσεις, ωστόσο μελλοντικά θα ακολουθήσουν ειδικές next-gen εκδόσεις με περισσότερες βελτιώσεις.

Tags: