Το ιδιαίτερο action-RPG Biomutant έχει επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας

Και καταφθάνει πριν το καλοκαίρι
27 Ιανουαρίου 2021 12:58
Το ιδιαίτερο action-RPG Biomutant έχει επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την αρχική ανακοίνωση του Biomutant, το οποίο έχει λάβει πολυάριθμες καθυστερήσεις μέχρι σήμερα, ενώ και η ομάδα ανάπτυξής του πλέον έχει εξαγοραστεί από την THQ Nordic. Η αναμονή φτάνει, ωστόσο, στο τέλος της, αφού η Experiment 101 ανακοίνωσε πως το "open world, post-apocalyptic kung-fu fable” παιχνίδι της θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου.

Ο τίτλος βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4, Xbox One και PC και η ανακοίνωση επισημαίνει πως σύντομα μπορούμε να περιμένουμε νέες πληροφορίες και πλάνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από την απλή retail έκδοση, στα ράφια των καταστημάτων θα φτάσουν και δύο συλλεκτικές εκδόσεις. Η Biomutant Atomic Edition θα είναι διαθέσιμη έναντι €399.99, ενώ η Biomutant Collector's Edition θα κοστίζει €109.99. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενά τους.

Για την ιστορία, το Biomutant αναπτύσσεται κατά βάση από πρώην μέλη της Avalanche Studios που είχαν δουλέψει στη σειρά Just Cause. Ο τίτλος φιλοδοξεί να συνδυάσει πολεμικές τέχνες και πυροβόλα όπλα στο σύστημα μάχης του, ενώ υπόσχεται πλούσια mission-based αφήγηση και έναν πανέμορφο, πολύχρωμο μεταποκαλυπτικό κόσμο για εξερεύνηση.