Έρχεται σόου με ανακοινώσεις από την Koch Media των Saints Row, Dead Island και Metro

Στο πλαίσιο του Summer Game Fest
30 Μαΐου 2021 11:17
Έρχεται σόου με ανακοινώσεις από την Koch Media των Saints Row, Dead Island και Metro

Η gaming βιομηχανία ανεβάζει ρυθμούς και τώρα η Koch Media έρχεται να κάνει ακόμη πιο φορτωμένο το πρόγραμμα του Ιουνίου. Συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη της E3 2021, το Summer Game Fest θα φιλοξενήσει το Koch Primetime. Το ειδικό livestream της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, η Koch Media είναι η μητρική εταιρία της Deep Silver. Μεταξύ άλλων στο δυναμικό της εντάσσονται franchises όπως τα Saints Row, Dead Island, Metro και Homefront, ενώ έχει αναλάβει και το publishing επερχόμενων τίτλων όπως τα Chorus και Chivalry 2.

Στο Koch Primetime είναι πολύ πιθανό πως θα δούμε το επόμενο μεγάλο Saints Row παιχνίδι, το οποίο γνωρίζουμε και επίσημα πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Παράλληλα, μετά από πολλά χρόνια αναμονής, είναι πιθανό πως θα δούμε και την εκ νέου αποκάλυψη του Dead Island 2, το οποίο πλέον έχει περάσει στα χέρια της Dambuster Studios.

Πιθανότατα το event θα πλαισιώσουν και διάφορες εκπλήξεις, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για όλες τις ανακοινώσεις που θα προκύψουν απ’ αυτό.