Νέος director αναλαμβάνει το Cyberpunk 2077 – Αλλαγές στη CD Projekt

Αποχώρησε ένα σημαντικό μέλος της ομάδας
28 Μαΐου 2021 18:00
Νέος director αναλαμβάνει το Cyberpunk 2077 – Αλλαγές στη CD Projekt

Σε μια ασυνήθιστη ανακοίνωση προέβη η CD Projekt, η οποία γνωστοποίησε πως ένας νέος director θα αναλάβει το Cyberpunk 2077. Συνήθως τέτοιες αλλαγές βλέπουμε πριν την κυκλοφορία κάποιου project και όχι μετά, αλλά σίγουρα ο νέος director έχει αρκετή δουλειά να κάνει.

Περνώντας, σε λεπτομέρειες, ο πρώην director του παιχνιδιού, Adam Badowski, θα αναλάβει μια άλλη διοικητική θέση στην εταιρία, η οποία θα συμπεριλαμβάνει και το νέο στρατηγικό πλαίσιο ανάπτυξης, σύμφωνα με το οποίο οι σειρές Witcher και Cyberpunk θα αναπτύσσονται παράλληλα. Ο νέος game director του Cyberpunk 2077 είναι, λοιπόν, ο Gabriel Amatangelo.

Ο Amatangelo ήρθε στη CD Projekt το 2020, έχοντας περάσει αρκετά χρόνια στη BioWare, συνεισφέροντας στο επιπλέον περιεχόμενο του Dragon Age: Inquisition και του Star Wars: The Old Republic. Όπως έχει υποσχεθεί το πολωνικό στούντιο, το Cyberpunk 2077 θα λάβει αρκετά δωρεάν DLCs, ένας τομέας που σίγουρα ο Amatangelo έχει αρκετή εμπειρία.

Αυτή δεν ήταν όμως η μοναδική σημαντική αλλαγή, αφού ο quest director της CD Projekt Red, Mateusz Tomaszkiewicz, ανακοίνωσε την αποχώρησή του μετά από 12 χρόνια.

Το Cyberpunk 2077 είναι διαθέσιμο για τα Xbox One και PC σε φυσική και ψηφιακή μορφή, καθώς και σε φυσική μορφή για το PS4 (και ούτε και η CD Projekt ξέρει πότε θα επιστρέψει το παιχνίδι στο PlayStation Store). Μελλοντικά αναμένεται να καταφθάσουν και αναβαθμισμένες εκδόσεις του για τα PlayStation 5 και Xbox Series X | S.