Πότε θα επιστρέψει το Cyberpunk 2077 στο PlayStation Store; Ούτε η CD Projekt ξέρει

Δεν έχουν ακόμη απάντηση οι Πολωνοί
26 Μαΐου 2021 12:36
Πότε θα επιστρέψει το Cyberpunk 2077 στο PlayStation Store; Ούτε η CD Projekt ξέρει

Έχουν περάσει περίπου έξι μήνες από τη στιγμή που το Cyberpunk 2077 έκανε το πολυσυζητημένο του ντεμπούτο. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε με τεράστια προβλήματα σε όλες τις πλατφόρμες και ειδικότερα στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς, με τη CD Projekt να κατηγορείται για παραπλανητικό marketing, προσπάθειες να αποκρύψει πληροφορίες και άλλους κακούς χειρισμούς που οδήγησαν στην αφαίρεση του παιχνιδιού από το PlayStation Store.

Αρκετά patches μετά και ακόμη το παιχνίδι δε πωλείται στο ψηφιακό κατάστημα των PS4 και PS5, κάτι που σίγουρα έχει επηρεάσει σημαντικά τις πωλήσεις του (οι οποίες παρ’ όλα αυτά ξεπέρασαν τα 13.7 εκατομμύρια).

Μιλώντας τώρα στους επενδυτές, ο Πρόεδρος και από κοινού CEO της CD Projekt, Adam Kiciński, τόνισε πως ακόμη η εταιρία δε γνωρίζει πότε θα επιστρέψει το παιχνίδι στο PlayStation Store. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Βρισκόμαστε ακόμη σε συζητήσεις και με κάθε patch το παιχνίδι γίνεται καλύτερο και υπάρχει ορατή πρόοδος. Ωστόσο, όπως έχουμε αναφέρει ήδη, είναι αποκλειστικά μια απόφαση της Sony, οπότε περιμένουμε για πληροφορίες σχετικά με την απόφασή τους να επιστρέψει το παιχνίδι.

Το Cyberpunk 2077 είναι διαθέσιμο για τα Xbox One και PC σε φυσική και ψηφιακή μορφή, καθώς και σε φυσική μορφή για το PS4. Μελλοντικά αναμένεται να καταφθάσουν και οι αναβαθμισμένες εκδόσεις του για τα PlayStation 5 και Xbox Series X | S, ενώ η εταιρία έχει υποσχεθεί πως θα διαθέσει και διάφορα δωρεάν DLCs στους παίκτες, για τα οποία δε γνωρίζουμε ακόμη πληροφορίες.