Τo DualSense του PS5 έρχεται σε δύο νέα χρώματα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πολυπόθητη μαύρη απόχρωση έγινε πραγματικότητα
13 Μαΐου 2021 16:46
Τo DualSense του PS5 έρχεται σε δύο νέα χρώματα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα αίτημα των gamers και κατόχων του PS5 γίνεται πραγματικότητα καθώς η Sony ανακοίνωσε πως το χειριστήριο της κονσόλας θα κυκλοφορήσει σε δύο νέους χρωματισμούς. Εκτός του λευκού, λοιπόν, το καινοτόμο DualSense αναμένεται να έρθει σε μαύρο και σε κόκκινο χρώμα, με τις ονομασίες τους συγκεκριμένα να είναι "Midnight Black" και "Cosmic Red" αντίστοιχα. 

H κυκλοφορία τους θα γίνει τον επόμενο μήνα και αναμένουμε από τη Sony Hellas να μάθουμε την ακριβής ημερομηνία σύντομα. 

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως από τον επόμενο μήνα το χειριστήριο DualSense™ θα είναι διαθέσιμο σε δύο νέες αποχρώσεις: Midnight Black και Cosmic Red. Η κυκλοφορία τους σηματοδοτεί, για πρώτη φορά, την διάθεση εκδόσεων σε νέες αποχρώσεις του καινοτόμου χειριστήριο DualSense™ που προσφέρει μία καθηλωτικά βιωματική εμπειρία στα παιχνίδια του PS5.

Το Midnight Black φέρει δύο ελαφρώς διαφορετικές αποχρώσεις του μαύρου με λεπτομέρειες σε ανοιχτό γκρι, ώστε να αντικατοπτρίζει το πώς βλέπουμε το διάστημα μέσα από τον νυχτερινό ουρανό. Το Cosmic Red έρχεται με αποχρώσεις του μαύρου και του κόκκινου, εμπνευσμένo από τις αντίστοιχες αποχρώσεις του κόκκινου που εντοπίζονται στο σύμπαν.


Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης με τα νέα χρώματα, καθώς και τις επίσημες φωτογραφίες τους:

DualSense Midnight Black / Cosmic Red