Τον Ιούνιο η αποκάλυψη του Battlefield 6 - Νέα υπονοούμενα από την EA

Φήμες για ντεμπούτο στο Xbox Game Pass
11 Μαΐου 2021 19:35
Τον Ιούνιο η αποκάλυψη του Battlefield 6 - Νέα υπονοούμενα από την EA

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει πως το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της σειράς Battlefield θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα, ενώ είχαμε μάθει πως στο franchise εργάζονται συνολικά πέντε στούντιο, αφού υπό ανάπτυξη βρίσκεται και μια mobile έκδοση. Τώρα, η EA ήρθε να διευκρινίσει το «σύντομα», μέσα από ένα λογοπαίγνιο στα social media.

Συγκεκριμένα, η εταιρία αναρωτήθηκε τι κάνει ρήμα με το ‘soon’ και απάντησε ‘June’ και ‘Boom’. Πρακτικά, αφήνεται να εννοηθεί πως το Battlefield 6 θα αποκαλυφθεί πλήρως τον Ιούνιο και όχι αυτό το μήνα, όπως φημολογούνταν μέχρι τώρα.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως πως στη δημοσίευση έσπευσε να απαντήσει και το Xbox με τον επίσημο λογαριασμό του. Χαριτολογώντας ανέφερε πως ομοιοκαταληξία κάνει και το ‘Room’, ο χώρος δηλαδή που θα πρέπει να κάνουμε στους σκληρούς μας δίσκους.

Αυτό αναζωπύρωσε την φημολογία των τελευταίων εβδομάδων που θέλει το ολοκαίνουργιο Battlefield να κάνει το ντεμπούτο του από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη σε καμία περίπτωση, αλλά ενδεχομένως οι φήμες να είχαν κάποια βάση.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Battlefield 6 μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com

Tags: