Αποχωρεί ένας από τους επικεφαλής του Google Stadia

Άλλη μια απώλεια για τη streaming υπηρεσία
05 Μαΐου 2021 11:22
Αποχωρεί ένας από τους επικεφαλής του Google Stadia

Ο αντιπρόεδρος του Google Stadia και επικεφαλής του προϊόντος, John Justice, αποχώρησε από την εταιρία. Συγκεκριμένα, έπειτα από το ρεπορτάζ του The Information σχετικά με το θέμα, η Google παραχώρησε την εξής δήλωση στο 9to5Google:

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο John δε βρίσκεται πλέον στη Google και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο επόμενο βήμα του.

Ο John Justice ήταν υπεύθυνος για την επίβλεψη της εμπειρίας των καταναλωτών με το Google Stadia και αρκετές φορές στο παρελθόν είχε μιλήσει για το μέλλον της πλατφόρμας. Παρ’ όλ’ αυτά, κάτι φαίνεται πως συνέβη παρασκηνιακά και το υψηλόβαθμο στέλεχος αποφάσισε να αποχωρήσει.

Για την ιστορία, τον Φεβρουάριο η Google ανακοίνωσε πως κλείνει όλα τις τα gaming στούντιο, πράγμα που οδήγησε σε φυγή πολλών υψηλόβαθμων στελεχών και game developers, μεταξύ των οποίων και η Jade Raymond.

Με την εταιρία να στρέφει, λοιπόν, την πλάτη της στην ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας τίτλων και τις αποχωρήσεις υψηλόβαθμων στελεχών να συνεχίζονται, το μέλλον του Google Stadia μοιάζει πιο αβέβαιο από ποτέ.