Death Stranding 2: Ήταν κάποτε αποκλειστικό του Google Stadia - Νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Μια άγνωστη ιστορία έρχεται στο φως γύρω από την ανάπτυξη του sequel
30 Σεπτεμβρίου 2022 20:05
Death Stranding 2: Ήταν κάποτε αποκλειστικό του Google Stadia - Νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Μια άγνωστη ιστορία για το sequel του Death Stranding έρχεται στο φως χάρη σε ένα νέο ρεπορτάζ του έγκυρου 9to5Google, σκιαγραφώντας μια ενδιαφέρουσα και παράξενη τροπή στο πως θα κυκλοφορούσε η συνέχεια του. 

Αρχικά, το Death Stranding 2 θα ήταν αποκλειστικός τίτλος του Google Stadia. Ναι, της cloud gaming υπηρεσίας της Google που κατέβασε ρολά επισήμως μόλις χθες. Σύμφωνα με τις πηγές του 9to5Google το sequel θα άφηνε στην άκρη τις online λειτουργίες του πρώτου για χάρη μιας αμιγώς single-player εμπειρίας, κάτι που ήταν και το αγκάθι που οδήγησε στην ακύρωσή του. 

Επί της ουσίας ο Phil Harrison, επικεφαλής του Stadia, ήταν αυτός που τράβηξε τη πρίζα κα ακύρωσε τη συμφωνία με τον Hideo Kojima και την Kojima Productions εξαιτίας της singe-player φύσης του. 

Αυτές οι αναφορές συνάδουν με το ρεπορτάζ του 2021 από το VGC που ισχυριζόταν πως η Kojima Productionσ αναπτύσσει ένα horror παιχνίδι για το Google Stadia, χωρίς να κατονομάζεται ο τίτλος. Ο Kojima, λέγεται ότι είχε προτείνει στην Google ένα "επεισοδιακό παιχνίδι τρόμου" το οποίο ακύρωσε ο Harrison το 2020. Τα στοιχεία αυτής της ιστορίας οδηγούν σε σχόλια που είχε κάνει σε συνέντευξή του ο Kojima το 2020, όταν ανέφερε πως ένα μεγάλο του project είχε καταρρεύσει. 

Ωστόσο, όλα αυτά μπορεί να αφορούν και στο φημολογούμενο "Overdose" που επίσης λέγεται ότι είναι ένας horror τίτλος, με πρωταγωνίστρια την Margaret Qualley (Maid, Death Stranding). 

Πιο πρόσφατα, ο Hideo Kojima είχε κάνει tease ένα νέο project στο πλαίσιο της TGS 2022, με μια αφίσα που απεικόνιζε ένα γυναικείο πρόσωπο καλυμμένο με τη φράση "Ποια είμαι;". Κάποιοι στα social media υπέθεσαν πως πρόκειται για την ηθοποιό Elle Fanning και άλλοι για την προαναφερθείσα, Margaret Qualley. 

Ακόμη ωστόσο περιβάλλει πέπλο μυστηρίου το εν λόγω tease.