Xbox Series X|S: Η Microsoft αναβαθμίζει άλλα 74 παιχνίδια με 60 FPS ή 120 FPS

Ολόκληρη η λίστα με τα σχεδόν 100 παιχνίδια
03 Μαΐου 2021 22:52
Xbox Series X|S: Η Microsoft αναβαθμίζει άλλα 74 παιχνίδια με 60 FPS ή 120 FPS

Για άλλη μια φορά η Microsoft έρχεται να ενισχύει το υποδειγματικό backwards compatibility των Xbox Series X και Xbox Series S, ενσωματώνοντας την αποκλειστική FPS Boost τεχνολογία της σε άλλα 74 παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, πλέον μπορείτε να απολαύσετε στις νέας γενιάς Xbox κονσόλες διάφορα Assassin’s Creed, όπως το Unity και τα remasters των III και Rogue σε 60 FPS. Ομοίως, τα Far Cry 4 και Far Cry 5 είναι διαθέσιμα σε 60 FPS, το Hollow Knight σκαρφαλώνει στα 120 FPS, ενώ το Yakuza 6 επίσης κάνει τη μετάβαση στα 60 FPS, μαζί με το Alien Isolation και το Shadow of the Tomb Raider.

Συνολικά, η Microsoft έχει αναλάβει να αναβαθμίσει η ίδια 96 παιχνίδια στα Xbox Series X και Xbox Series S, με 53 τίτλους να υποστηρίζουν 60FPS (από τα 30FPS στην προηγούμενη γενιά) και 42 παιχνίδια να υποστηρίζουν 120FPS.


Δείτε αναλυτικά τη λίστα με όλα τα παιχνίδια που αξιοποιούν την FPS Boost τεχνολογία στα Xbox Series X και Xbox Series S πατώντας εδώ.


Για την ιστορία, το FPS Boost έρχεται να σταθεί δίπλα στην άκρως εντυπωσιακή Auto HDR τεχνολογία των Xbox Series X και Xbox Series S που μέσω ενός προηγμένου machine learning αλγορίθμου προσφέρει HDR απεικόνιση σε Backwards Compatible παιχνίδια που δε διέθεταν αρχικά το χαρακτηριστικό.

Αναλυτικότερα, όμως, το FPS Boost επιτρέπει σε Backwards Compatible παιχνίδια να εκμεταλλεύονται την επιπλέον CPU και GPU απόδοση των Xbox Series X και Xbox Series S και να τρέχουν με διπλάσια ή και σε ορισμένες περιπτώσεις τετραπλάσια απόδοση. Το framerate αυξάνεται από την ίδια την κονσόλα. Επομένως, δε χρειάζεται το παιχνίδι να λάβει patch, ενώ δε χρειάζεται ο developer να πειράξει ούτε μια γραμμή κώδικα.