Οι δημιουργοί του Celeste παρουσιάζουν το νέο τους "2D explor-action" παιχνίδι

Γνωρίστε το Earthblade
20 Απριλίου 2021 16:16
Οι δημιουργοί του Celeste παρουσιάζουν το νέο τους "2D explor-action" παιχνίδι

Η ομάδα ανάπτυξης ‘Extremely OK Games’ αποκάλυψε το νέο της project που ακούει στο όνομα Earthblade. Πρόκειται για τους δημιουργούς του πολυβραβευμένου Celeste που αυτή τη φορά ετοιμάζουν ένα "2D explor-action" παιχνίδι, όπως το χαρακτηρίζουν.

Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα ‘vibe reveal’ βίντεο, το οποίο αποκαλύπτει ένα εικαστικό από το παιχνίδι, το λογότυπό του, καθώς και ένα απόσπασμα από τη μουσική του. Δείτε το παρακάτω.

Μιλώντας για το Earthblade, ο Maddy Thorson της Extremely OK Games επισήμανε:

Δε θέλαμε να αποκαλύψουμε πολλά για το παιχνίδι ή την ιστορία του ακόμη, οπότε πιστεύουμε πως αυτό το βίντεο καθιερώνει επαρκώς τον κόσμο του και την αίσθηση του να είσαι σε αυτόν.

Παράλληλα, ο Thorson σημείωσε πως παρόλο που παραδοσιακά η ομάδα είναι αρκετά ανοιχτή σχετικά με την ανάπτυξη των τίτλων της, το μυστήριο ταιριάζει αρκετά με το συγκεκριμένο project, οπότε αποφάσισαν να τα κρατήσουν όλα για μια μεγάλη αποκάλυψη που φιλοδοξούν πως θα εντυπωσιάσει.

Για την ιστορία, ο Thorson αποκάλυψε πως το στούντιο χρειάστηκε τρία χρόνια και τέσσερα πρωτότυπα μέχρι να καταλήξει στο Earthblade. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες σχετικές παρασκηνιακές λεπτομέρειες στη δημοσίευση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του στούντιο.

Tags: