Resident Evil Village: Ξεκινήστε το κατέβασμα - Έρχεται νέο δωρεάν demo

Ολόφρεσκα πλάνα απευθείας από το Resident Evil Showcase
16 Απριλίου 2021 01:20
Resident Evil Village: Ξεκινήστε το κατέβασμα - Έρχεται νέο δωρεάν demo

Η Capcom, πιστή στο ραντεβού της, δημοσίευσε νέα πλάνα από το Resident Evil Village μέσα από το πρόσφατο Resident Evil Showcase και παράλληλα με αυτό επιφύλασσε μερικές ακόμη εκπλήξεις για τους fans.

Όπως είχε υποσχεθεί στο παρελθόν, η ιαπωνική εταιρία πρόκειται να κυκλοφορήσει δύο ακόμη demo -αρχικά για τις PlayStation κονσόλες- που οι κάτοχοι των PS4 και PS5 μπορούν να κατεβάσουν από σήμερα. Ο λόγος γίνεται για το “8 Hours in Village” που είναι διαθέσιμο για pre-download, με την πλήρης πρόσβαση να ξεκινά στις 18 Απριλίου. Έτσι, στο πρώτο demo θα έχετε πρόσβαση στο χωριό και να μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτό, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα κυκλοφορήσει ακόμη ένα demo όπου θα παίζετε στο κάστρο, όπως συνέβη με το προηγούμενο, το “Maiden”.

Βέβαια, οι κάτοχοι των Xbox One, Xbox Series X|S και PC, θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο περισσότερο και θα μπορούν να βουτήξουν στον κόσμο του όγδοου κεφαλαίου μέσα από τα εν λόγω demo, στις 2 Μαΐου. Αξίζει να σημειωθεί πως η δοκιμαστική αυτή έκδοση του παιχνιδιού θα έχει διάρκεια εξήντα λεπτά.

Μία ακόμη σημαντική ανακοίνωση της Capcom για το παιχνίδι είναι ότι τα Mercenaries που αγαπήθηκαν από τους παίκτες στα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς, θα επιστρέψουν, για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους. Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτό το mode αναβαθμίστηκε αρκετά και θα περιέχει customization στα όπλα, abilities για περισσότερο damage, καθώς και shop για να αγοράζετε διάφορα αντικείμενα.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα ολόφρεσκα πλάνα από το παιχνίδι που δίνουν περισσότερες απαντήσεις στο μυστήριο που περιτριγυρίζει τους τελευταίους μήνες το “Village”, όπως το ποιος είναι ο «ρόλος» του Chris Redfield, ή ποια είναι η Mother Miranda.

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4 και Xbox One μαζί με τις εκδόσεις των PS5, Xbox Series X|S και PC στις 7 Μαΐου του 2021.