Έτσι δείχνει το Days Gone στο PC – Νέο επίσημο βίντεο για τις αναβαθμίσεις

Κλείδωσε η ημερομηνία κυκλοφορίας
15 Απριλίου 2021 18:08
Έτσι δείχνει το Days Gone στο PC – Νέο επίσημο βίντεο για τις αναβαθμίσεις

Το PlayStation μόλις αποκάλυψε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας της PC έκδοσης του Days Gone. Συγκεκριμένα, οι παίκτες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα μπορούν να απολαύσουν τον open world τίτλο στις 18 Μαΐου, μέσα από το Steam και το Epic Games Store. Για να συνοδεύσει την ανακοίνωση, η εταιρία δημοσίευσε και ένα νέο trailer που παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά του PC port.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η PC έκδοση του παιχνιδιού θα υποστηρίζει 21:9 ultra-wide οθόνες, ενώ θα έχει και ξεκλείδωτο framerate. Παράλληλα, οι ορδές των Freakers θα έχουν μεγαλύτερο μέγεθος, αφού σε περιπτώσεις θα μπορούν να φτάνουν μέχρι και τους 500. Οι βελτιώσεις δε σταματούν εκεί όμως, αφού το περιβάλλοντα του παιχνιδιού θα έχουν περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ και το draw distance θα είναι μεγαλύτερο. Τέλος, το photo mode θα δίνει στα χέρια των παικτών και το "new super resolution" χαρακτηριστικό.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες.

Για την ιστορία, πριν μερικές ημέρες έκανε το γύρο του διαδικτύου ένα ρεπορτάζ του Bloomberg, το οποίο ανέφερε πως η Sony απέρριψε τελικά το Days Gone 2, βάζοντας για μια περίοδο το Bend Studio σε υποστηρικτικό ρόλο στο πλευρό της Naughty Dog.