Μην περιμένετε Days Gone 2 – Το Bend Studio επίσημα σε νέο IP

Νέες πληροφορίες για το μέλλον του στούντιο
03 Ιουνίου 2021 12:10
Μην περιμένετε Days Gone 2 – Το Bend Studio επίσημα σε νέο IP

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την ακύρωση του Days Gone 2, με την κοινότητα να συγκεντρώνει περίπου 120 χιλιάδες υπογραφές για την επιστροφή του, το Bend Studio και το PlayStation ήρθαν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαιώθηκε πως το Bend Studio εργάζεται σε ένα νέο IP. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα δεν ετοιμάζει το Days Gone 2, ενώ όπως υποστήριζε και το ρεπορτάζ του Jason Schreier, το στούντιο μάλλον απομακρύνθηκε από το Uncharted project της Naughty Dog.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο αυτό IP, αλλά η ομάδα δήλωσε ανυπόμονη να μοιραστεί περισσότερα.

Ακολουθεί η επίσημη δημοσίευση του Bend Studio.

Είμαστε πέρα από ευγνώμονες για την υποστήριξή σας με το Days Gone και πραγματικά μας τιμά το πάθος που έχει μοιραστεί μαζί μας η κοινότητα για τον κόσμο και τους χαρακτήρες μας. Ο ενθουσιασμός σας μας παρακινεί να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να δημιουργούμε εμπειρίες που θα μείνουν για μια ζωή.

Από τη σειρά Syphon Filter στο Resistance: Retribution, στο Uncharted: Golden Abyss και το Days Gone, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε σήμερα ότι θα επεκτείνουμε το portfolio του Bend Studio με ένα ολοκαίνουργιο IP.

Ελπίζουμε να ξεκινήσετε αυτό το νέο ταξίδι μαζί μας και ανυπομονούμε να σας δείξουμε πάνω σε τι δουλεύουμε.