Bend Studio: Πρώτες πληροφορίες για το νέο παιχνίδι των δημιουργών του Days Gone

Αλλάζει λογότυπο η ομάδα
07 Ιουνίου 2022 23:43
Bend Studio: Πρώτες πληροφορίες για το νέο παιχνίδι των δημιουργών του Days Gone

Μόλις μερικές ημέρες μετά το πρόσφατο State of Play σόου του, το PlayStation συνεχίζει τις ανακοινώσεις, δίνοντας τώρα τη σκυτάλη σε μια από τις εσωτερικές ομάδες των PlayStation Studios.

Συγκεκριμένα, το Bend Studio, το οποίο ευθύνεται για τη σειρά Syphon Filter, τα Resistance: Retribution και Uncharted: Golden Abyss των φορητών κόνσολών της Sony και πιο πρόσφατα το Days Gone, αποκάλυψε το νέο του λογότυπο, καθώς και τις πρώτες πληροφορίες για το επόμενο παιχνίδι του.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, όπως ήδη γνωρίζαμε, η ομάδα δεν ετοιμάζει το Day Gone 2, αλλά ένα ολοκαίνουργιο IP. Όπως αναφέρει τώρα η νέα ανάρτηση στο PlayStation Blog, το νέο αυτό IP που θα μεταφέρει τους παίκτες σε έναν ολοκαίνουργιο κόσμο θα έχει multiplayer και πιθανότατα θα είναι open world, αφού επισημαίνεται πως θα βασίζεται και θα επεκτείνει μερικά από τα συστήματα του Days Gone. Για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερα, ωστόσο η ομάδα δηλώνει ενθουσιασμένη, ανυπομονώντας να μοιραστεί περισσότερα όταν είναι σε θέση.

Το νέο μοντέρνο λογότυπο του Bend Studio:

Παρακάτω θα βρείτε ένα απόσπασμα από την ανάρτηση της ομάδας, το οποίο μιλά πιο συγκεκριμένα για το μέλλον της.

Αρχικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες μας για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Από τη σειρά Siphon Filter μέχρι το Resistance: Retribution, το Uncharted: Golden Abyss και το Days Gone, το πάθος σας για τα παιχνίδια μας συνεχίζει να μας εμπνέει να δημιουργήσουμε και να σας φέρουμε νέες εμπειρίες. Κουβαλάμε το κάθε παιχνίδι που έχουμε αναπτύξει ως ένα έμβλημα που αντικατοπτρίζει τα προηγούμενα επιτεύγματά μας και χτίζει ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.

Το νέο λογότυπο είναι μόνο η αρχή του μέλλοντος του Bend Studio. Ως μέλος της οικογένειας των PlayStation Studios, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ποιοτικές εμπειρίες που έχουν ως στόχο να σας αφήσουν κάτι που θα κουβαλάτε μαζί σας.

Σήμερα, λοιπόν, είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μερικές πληροφορίες για το τρέχον project μας. Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε σε ένα ολοκαίνουργιο IP που περιλαμβάνει multiplayer και βασίζεται στα open world συστήματα του Days Gone, αλλά φέρνει έναν εντελώς νέο κόσμο που είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που δημιουργούμε για εσάς. Ανυπομονούμε να σας το αποκαλύψουμε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Ολόκληρη τη δημοσίευση του στούντιο στο PlayStation Blog μπορείτε να τη βρείτε πατώντας εδώ.