Το Xbox τρολλάρει Πρωταπριλιάτικο αστείο για καθυστέρηση του Halo Infinite

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει
01 Απριλίου 2021 19:33
Το Xbox τρολλάρει Πρωταπριλιάτικο αστείο για καθυστέρηση του Halo Infinite

Είναι Πρωταπριλιά και ένα από τα πρώτα αστεία που σκέφτηκαν να κάνουν οι gamers αφορά το Halo Infinite. Συγκεκριμένα, ένα μέλος της κοινότητας δημιούργησε fake λογαριασμό στο Twitter και μέσα από αυτόν "ανακοίνωσε" πως το παιχνίδι θα καθυστερήσει. Αν και ο λογαριασμός δεν είχε πολλούς followers, το δημοσιογραφικό μέσο Kotaku την...πάτησε και δημοσίευσε ένα άρθρο που ισχυριζόταν πως το Infinite θα καθυστερήσει, με πηγή το σχετικό tweet που πλέον έχει διαγραφεί.

Το θέμα προφανώς και άρχισε να παίρνει δημοσιότητα αμέσως μετά και το άρθρο να διαδίδεται σε διάφορες γωνιές του διαδικτύου. Φαίνεται πως η καθυστέρηση ενός χρόνου που δέχθηκε το project πριν την κυκλοφορία του Xbox Series X, άφησε κάποιο τραύμα στην κοινότητα που φοβάται μια ενδεχόμενη επανάληψη των γεγονότων. Το Kotaku έσπευσε να ζητήσει συγνώμη για το λάθος του, μόλις το αντιλήφθηκε, και ο επίσημος λογαριασμός του Xbox μάλλον απάντησε με τον καλύτερο τρόπο.

Όπως είχε συμβεί και με την πρόωρη διαρροή του Xbox Series S, η εταιρία επιστράτευσε ένα ξεκαρδιστικό meme, διακωμωδώντας την φάρσα. Το εν λόγω tweet ακολουθεί παρακάτω.

Το Halo Infinite δεν καθυστέρησε, λοιπόν, και αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2021 για Xbox One, Xbox Series X|S και PC.