Μάθαμε πότε περίπου θα έρθει το next-gen Witcher 3 για τα PS5 και Xbox Series X

Δια στόματος CD Projekt Red
31 Μαρτίου 2021 13:41
Μάθαμε πότε περίπου θα έρθει το next-gen Witcher 3 για τα PS5 και Xbox Series X

Η CD Projekt Red αποκάλυψε στους επενδυτές της τη νέα της επιχειρηματική στρατηγική και στο πλαίσιο αυτό άνοιξε τα χαρτιά της σχετικά με διάφορα μελλοντικά της σχέδια. Μάθαμε, λοιπόν, πότε περίπου θα καταφθάσει η next-gen αναβάθμιση του The Witcher 3: Wild Hunt για τα PS5, Xbox Series X και Xbox Series S.

Αναλυτικότερα, η νέα αυτή έκδοση θα έρθει στο δεύτερο μισό του 2021. Αυτό σημαίνει πως θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι ή λίγο αργότερα. Αξίζει να σημειωθεί πως στα ηνία της ανάπτυξης βρίσκεται η Saber Interactive, η οποία είχε επιμεληθεί και τη μεταφορά του παιχνιδιού στο Nintendo Switch.

Όσον αφορά τώρα το λόγο που η CD Projekt επισκέπτεται ξανά το project, μιλώντας στους επενδυτές, ο VP of business development, Michał Nowakowski, δήλωσε:

Ο βασικός λόγος πίσω απ’ αυτή την απόφαση είναι η επέκταση του κύκλου ζωής του παιχνιδιού. Το The Witcher 3 ακόμη πουλάει καλά, αλλά πιστεύουμε πως η τεχνική του ανανέωση, έτσι ώστε να είναι αντίστοιχο με τις πιο πρόσφατο κυκλοφορίες ή τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον, θα αποτελέσει ένα ισχυρό πλεονέκτημα για τις πωλήσεις του μέσα στα επόμενα χρόνια.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το στούντιο θα αναβαθμίσει διάφορες πτυχές του τεχνικού τομέα, προσφέροντας συνολικά καλύτερα γραφικά, φέρνοντας για παράδειγμα ray-tracing χαρακτηριστικά και αστραπιαία loading times. Η αναβάθμιση αυτή θα αφορά το βασικό παιχνίδι, τα expansions του και όλο το επιπλέον περιεχόμενο.

Η next-gen έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt θα κυκλοφορήσει ως standalone κυκλοφορία για τα PC, Xbox Series X και PlayStation 5. Τα καλά νέα είναι πως όλοι όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους το παιχνίδι στα PC, Xbox One και PlayStation 4 θα λάβουν δωρεάν την αναβαθμισμένη αυτή έκδοση.