Απογειώθηκαν οι πωλήσεις του Super Mario 3D All-Stars εν όψει του “θανάτου” του 

Σχεδόν στην κορυφή των UK Charts

Απογειώθηκαν οι πωλήσεις του Super Mario 3D All-Stars εν όψει του “θανάτου” του

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Nintendo σκοπεύει να αποσύρει από την αγορά το Super Mario 3D All-Stars σε λίγα εικοσιτετράωρα και συγκεκριμένα στο τέλος του μήνα που διανύουμε. Αυτό θορύβησε πολλούς παίκτες που δεν είχαν αγοράσει ακόμη τον τίτλο, κάνοντας τις πωλήσεις του να εκτοξευθούν κατά 276% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, το επετειακό πακέτο ήταν η δεύτερη εμπορικότερη retail κυκλοφορία στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 27 Μαρτίου. Στην πρώτη θέση συναντάμε, αναμενόμενα, το Monster Hunter Rise, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και κατάφερε παγκοσμίως 4 εκατομμύρια πωλήσεις.

Ρίχνοντας μια ματιά στις υπόλοιπες θέσης της πρώτης δεκάδας των UK Charts, η Nintendo φαίνεται πως κυριάρχησε, αφού επτά από τα δέκα εμπορικότερα παιχνίδια της εβδομάδας ήταν αποκλειστικότητες της υβριδικής κονσόλας. Παράλληλα, και τα Minecraft Dungeons και Minecraft βρίσκονται στην κορυφή των charts χάρη στις πωλήσεις των Switch εκδόσεων, πράγμα που σημαίνει πως εννέα στα δέκα παιχνίδια των charts αφορούν το Switch.Αυτό συνέβη γιατί μέσα στην εν λόγω εβδομάδα διάφορα καταστήματα της περιοχής είχαν ειδικές προσφορές και bundles για το σύστημα της Nintendo.

Ανεξαρτήτως, παρακάτω μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα εμπορικότερα παιχνίδια στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 27 Μαρτίου.

  1. Monster Hunter Rise
  2. Super Mario 3D All-Stars
  3. Animal Crossing: New Horizons
  4. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  5. Minecraft Dungeons
  6. Minecraft (Switch)
  7. Mario Kart 8: Deluxe
  8. FIFA 21
  9. Luigi's Mansion 3
  10. Super Mario Odyssey

4 σχολιο(α)