Ρεπορτάζ: Το φετινό Call of Duty επιστρέφει στο B' Παγκόσμιο Πόλεμο

Και αναπτύσσεται από τη Sledgehammer
27 Μαρτίου 2021 10:52
Ρεπορτάζ: Το φετινό Call of Duty επιστρέφει στο B' Παγκόσμιο Πόλεμο

Μετά το Call of Duty: Modern Warfare που λάμβανε χώρα στη σύγχρονη εποχή και το Call of Duty: Black Ops – Cold War που μετέφερε τους παίκτες στον Ψυχρό Πόλεμο στις αρχές της δεκαετίας του 1980, το φετινό κεφάλαιο της σειράς θα επιστρέψει στο B' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Συγκεκριμένα, το Eurogamer επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, έρχεται να επιβεβαιώσει πως το νέο Call of Duty του 2021 αναπτύσσεται από τη Sledgehammer Games του Call of Duty: WW2 και για άλλη μια φορά θα μας ταξιδέψει στο Δεύτερο Παγκόσμιο. Αυτή τη στιγμή το project έχει κωδική ονομασία Call of Duty WW2: Vanguard. Βέβαια, το όνομα αυτό ενδέχεται να αλλάξει μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού, αλλά το μέσο σημειώνει πως τα τωρινά σχέδια της εταιρίας θέλουν αυτή να είναι και η τελική ονομασία του τίτλου.

Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει πως θα έχουμε να κάνουμε με παραδοσιακό θεματικό B' Παγκοσμίου Πολέμου, σε αντίθεση με μια φήμη που έλεγε πως το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα σε ένα εναλλακτικό χρονοδιάγραμμα που οι Ναζί δεν είχαν χάσει ποτέ τον πόλεμο. Το μέσο σημειώνει επίσης πως δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι ακριβώς θα συμβεί με το Warzone και το πως θα ενσωματωθεί με το νέο παιχνίδι, οπότε για αυτές τις λεπτομέρειες θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή.

Για την ώρα η Activision δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση, χωρίς να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ. Το μόνο που γνωρίζουμε επίσημα είναι πως το νέο κεφάλαιο της σειράς θα κυκλοφορήσει κανονικά στο τέταρτο τρίμηνο του 2021 και δε θα χάσει το έτος εξαιτίας της πανδημίας, όπως πολλά άλλα παιχνίδια.